Autor |
Poruka |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Meni je Osijek ludnica. Ekonomska situacija katastrofa, ali društveni život odličan. Imam super prijatelje, zakon ekipu, krećem se u zanimljivim krugovima i nikad mi nije dosadno. Sve ovisi o tome kako si posložiš stvari u glavi.
|
Nisu svi te sreće.
Sa boldanom tvrdnjom se ne slažem ni najmanje,puno toga ako ne i sve ovisi o okolnostima.Možeš ti sebi u glavi slagati ne znam kakve konstrukcije,ali to ne vrijedi ništa ako su te konstrukcije u prevelikom neslaganju sa stvarnošću. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Meni je Osijek ludnica. Ekonomska situacija katastrofa, ali društveni život odličan. Imam super prijatelje, zakon ekipu, krećem se u zanimljivim krugovima i nikad mi nije dosadno. Sve ovisi o tome kako si posložiš stvari u glavi.
|
Ja se s ovim u potpunosti slažem.
Svih vrsta događanja u gradu ima - izložbi, koncerata, predstava i glazbe svih vrsta, samo se treba informirati gdje i kada i onda izvući guzicu iz kuće. Osijek je najljepši grad u kontinentalnoj Hrvatskoj s predivnim mjestima za vožnju, šetnju, sjedenje i hedonizam svih vrsta.
I slažem se da svatko tko si želi urediti život ovdje to može savršeno. Također se slažem da su pritom, naravno, ljudi među kojima se krećeš i neki minimum financijske sigurnosti od vitalne važnosti. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vera-os
Ukupno postova: 79 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Da, bio je u Radničkom domu ili ti Radnjaku. |
|
![](images/spacer.gif) |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ja se s ovim u potpunosti slažem.
Svih vrsta događanja u gradu ima - izložbi, koncerata, predstava i glazbe svih vrsta, samo se treba informirati gdje i kada i onda izvući guzicu iz kuće. Osijek je najljepši grad u kontinentalnoj Hrvatskoj s predivnim mjestima za vožnju, šetnju, sjedenje i hedonizam svih vrsta.
I slažem se da svatko tko si želi urediti život ovdje to može savršeno. Također se slažem da su pritom, naravno, ljudi među kojima se krećeš i neki minimum financijske sigurnosti od vitalne važnosti.
|
Ne, rijetki to mogu.Ali s obzirom da si žensko onda razumijem tvoje idealiziranje i gledanje stvari s ružičastim naočalama. |
Zadnja promjena: kopile; 25.07.2009. 15:42; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sajko Ukupno postova: 3 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
A ma ja bi isto najradije pozatvarao sve narodnjačke klubove ali... Strah me onda da bi polupijane natapirane blondice u ultrakratkim minićima i nezgrapnim hodom u štiklama počele dolazit tamo gdje ja zalazim... A onda bu nereda ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) ...
|
U svakom slučaju provod u ovom gradu je smeće,i ova dosadna ljetna noć uvijek iste zajeb................i smješkovi tisuće ljudi skriveni iza tisuću maski,UŽAS |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kopile
|
U svakom slučaju provod u ovom gradu je smeće,i ova dosadna ljetna noć uvijek iste zajeb................i smješkovi tisuće ljudi skriveni iza tisuću maski,UŽAS
|
Ovo mi nije baš najjasnije. ![Confused](images/smiles/icon_confused.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
A možda jednostavno neki ljudi imaju pozitivan, a neki negativan pristup i to sa spolom nema nikakve veze. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kopile
|
A možda jednostavno neki ljudi imaju pozitivan, a neki negativan pristup i to sa spolom nema nikakve veze.
|
Itekako ima veze sa spolom,jer je ženama neke vrlo bitne stvari puno lakše postići nego muškarcima(kao npr naći partnera). |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Kakve to veze ima s kvalitetom izlazaka? I na čemu uopće temeljiš tu tvrdnju? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kopile
|
Kakve to veze ima s kvalitetom izlazaka? I na čemu uopće temeljiš tu tvrdnju?
|
Nema s tim nikakve veze.
Tu tvrdnju temeljim na iskustvu. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vlaja_ Ukupno postova: 13 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Nije baš lijepo iznositi vlastite frustracije suprotnim spolom u kontekstu opećg stanja u društvu ili gradu.
Koliko sam upućen od strane mojih prijateljica i one su frustrirane pasivnim dečkima i 'slabim izborom', moje mišljenje je da bi obje strane trebale malo više rakije piti
Glupo selo Velika ima DOF, a Osijek ne može napraviti događaj za više od 400 ljudi, to mi je potpuno neobjašnjivo. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kopile
|
Nije baš lijepo iznositi vlastite frustracije suprotnim spolom u kontekstu opećg stanja u društvu ili gradu.
Koliko sam upućen od strane mojih prijateljica i one su frustrirane pasivnim dečkima i 'slabim izborom', moje mišljenje je da bi obje strane trebale malo više rakije piti
Glupo selo Velika ima DOF, a Osijek ne može napraviti događaj za više od 400 ljudi, to mi je potpuno neobjašnjivo.
|
Ako su frustrirane pasivnim dečkima neka onda one preuzmu inicijativu(ne vidim šta ih spriječava).
Ali to je naravno nemoguće jer za tako šta treba imati muda.
Ta cijela priča o pasivnosti današnjih dečki je presmiješna(posebno kada dolazi iz usta osoba koje nikada u životu nisu inicirale niti jednu vezu). |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
A ma ja bi isto najradije pozatvarao sve narodnjačke klubove ali... Strah me onda da bi polupijane natapirane blondice u ultrakratkim minićima i nezgrapnim hodom u štiklama počele dolazit tamo gdje ja zalazim... A onda bu nereda ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) ...
|
ma malo puno gluposti pricas |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
LijaOS
Ukupno postova: 66 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Kukajte po forumu i sjedite i dalje kući! Osijek nije truli grad! TKO hoće izlazit van, bit će mu dobro pa kakogod bilo, svak si svoju feštu u glavi napravi. Jupi jea!!!!!!! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Kukajte po forumu i sjedite i dalje kući! Osijek nije truli grad! TKO hoće izlazit van, bit će mu dobro pa kakogod bilo, svak si svoju feštu u glavi napravi. Jupi jea!!!!!!!
|
i agree on that one. ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|