| Autor | 
Poruka | 
| 
 kopile 
 Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  

| 

Meni je Osijek ludnica. Ekonomska situacija katastrofa, ali društveni život odličan. Imam super prijatelje, zakon ekipu, krećem se u zanimljivim krugovima i nikad mi nije dosadno. Sve ovisi o tome kako si posložiš stvari u glavi.
  |   
Nisu svi te sreće.

Sa boldanom tvrdnjom se ne slažem ni najmanje,puno toga ako ne i sve ovisi o okolnostima.Možeš ti sebi u glavi slagati ne znam kakve konstrukcije,ali to ne vrijedi ništa ako su te konstrukcije u prevelikom neslaganju sa stvarnošću.   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Moira 
 Ukupno postova: 344 Spol:    Žensko  

| 

Meni je Osijek ludnica. Ekonomska situacija katastrofa, ali društveni život odličan. Imam super prijatelje, zakon ekipu, krećem se u zanimljivim krugovima i nikad mi nije dosadno. Sve ovisi o tome kako si posložiš stvari u glavi.
  |   
Ja se s ovim u potpunosti slažem. 

Svih vrsta događanja u gradu ima - izložbi, koncerata, predstava i glazbe svih vrsta, samo se treba informirati gdje i kada i onda izvući guzicu iz kuće. Osijek je najljepši grad u kontinentalnoj Hrvatskoj s predivnim mjestima za vožnju, šetnju, sjedenje i hedonizam svih vrsta.

I slažem se da svatko tko si želi urediti život ovdje to može savršeno. Također se slažem da su pritom, naravno, ljudi među kojima se krećeš i neki minimum financijske sigurnosti od vitalne važnosti.   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Vera-os 
 Ukupno postova: 79 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  

| 

Da, bio je u Radničkom domu ili ti Radnjaku.   | 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 kopile 

| 

Ja se s ovim u potpunosti slažem. 

Svih vrsta događanja u gradu ima - izložbi, koncerata, predstava i glazbe svih vrsta, samo se treba informirati gdje i kada i onda izvući guzicu iz kuće. Osijek je najljepši grad u kontinentalnoj Hrvatskoj s predivnim mjestima za vožnju, šetnju, sjedenje i hedonizam svih vrsta.

I slažem se da svatko tko si želi urediti život ovdje to može savršeno. Također se slažem da su pritom, naravno, ljudi među kojima se krećeš i neki minimum financijske sigurnosti od vitalne važnosti.
  |   
Ne,  rijetki to mogu.Ali s obzirom da si žensko onda razumijem tvoje idealiziranje i gledanje stvari s ružičastim naočalama.   | 

Zadnja promjena: kopile; 25.07.2009.  15:42; ukupno mijenjano 1 put. | 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 sajko Ukupno postova: 3 Spol:    Nebitno  

| 

A ma ja bi isto najradije pozatvarao sve narodnjačke klubove ali... Strah me onda da bi polupijane natapirane blondice u ultrakratkim minićima i nezgrapnim hodom u štiklama počele dolazit tamo gdje ja zalazim... A onda bu nereda     ...
   |   
U svakom slučaju provod u ovom gradu je smeće,i ova dosadna ljetna noć uvijek iste zajeb................i smješkovi tisuće ljudi skriveni iza tisuću maski,UŽAS   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 kopile 

| 

U svakom slučaju provod u ovom gradu je smeće,i ova dosadna ljetna noć uvijek iste zajeb................i smješkovi tisuće ljudi skriveni iza tisuću maski,UŽAS
  |   
Ovo mi nije baš najjasnije.     | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Moira 
 Ukupno postova: 344 Spol:    Žensko  

| 

A možda jednostavno neki ljudi imaju pozitivan, a neki negativan pristup i to sa spolom nema nikakve veze.   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 kopile 

| 

A možda jednostavno neki ljudi imaju pozitivan, a neki negativan pristup i to sa spolom nema nikakve veze.
  |   
Itekako ima veze sa spolom,jer je ženama neke vrlo bitne stvari puno lakše postići nego muškarcima(kao npr naći partnera).   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 lufus Ukupno postova: 2044 Spol:    Muško  

| 

Kakve to veze ima s kvalitetom izlazaka? I na čemu uopće temeljiš tu tvrdnju?  | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 kopile 

| 

Kakve to veze ima s kvalitetom izlazaka? I na čemu uopće temeljiš tu tvrdnju?
  |   
Nema s tim nikakve veze.

Tu tvrdnju temeljim na iskustvu.   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Vlaja_ Ukupno postova: 13 Spol:    Muško  

| 

Nije baš lijepo iznositi vlastite frustracije suprotnim spolom u kontekstu opećg stanja u društvu ili gradu.

Koliko sam upućen od strane mojih prijateljica i one su frustrirane pasivnim dečkima i 'slabim izborom', moje mišljenje je da bi obje strane trebale malo više rakije piti   
Glupo selo Velika ima DOF, a Osijek ne može napraviti događaj za više od 400 ljudi, to mi je potpuno neobjašnjivo.   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 kopile 

| 

Nije baš lijepo iznositi vlastite frustracije suprotnim spolom u kontekstu opećg stanja u društvu ili gradu.
 Koliko sam upućen od strane mojih prijateljica i one su frustrirane pasivnim dečkima i 'slabim izborom', moje mišljenje je da bi obje strane trebale malo više rakije piti   
Glupo selo Velika ima DOF, a Osijek ne može napraviti događaj za više od 400 ljudi, to mi je potpuno neobjašnjivo.
   |   
Ako su frustrirane pasivnim dečkima neka onda one preuzmu inicijativu(ne vidim šta ih spriječava).    
Ali to je naravno nemoguće jer za tako šta treba imati muda.

Ta cijela priča o pasivnosti današnjih dečki je presmiješna(posebno kada dolazi iz usta osoba koje nikada u životu nisu inicirale niti jednu vezu).   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 dino_bno 
 Ukupno postova: 1157 Spol:    Muško  

| 

A ma ja bi isto najradije pozatvarao sve narodnjačke klubove ali... Strah me onda da bi polupijane natapirane blondice u ultrakratkim minićima i nezgrapnim hodom u štiklama počele dolazit tamo gdje ja zalazim... A onda bu nereda     ...
   |   
ma malo puno gluposti pricas   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 LijaOS 
 Ukupno postova: 66 Spol:    Žensko  

| 

Kukajte po forumu i sjedite i dalje kući! Osijek nije truli grad! TKO hoće izlazit van, bit će mu dobro pa kakogod bilo, svak si svoju feštu u glavi napravi. Jupi jea!!!!!!!  | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Svebor 
 Ukupno postova: 1672 Spol:    Muško  

| 

Kukajte po forumu i sjedite i dalje kući! Osijek nije truli grad! TKO hoće izlazit van, bit će mu dobro pa kakogod bilo, svak si svoju feštu u glavi napravi. Jupi jea!!!!!!!
  |   
i agree on that one.      | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
  | 
|  
 |