Autor |
Poruka |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Meni je tolko postalo u Osijeku vani dosadno da vec 2 mjeseca nisam izasla,a jos ni ne planiram. Kakva su vasa misljenja o tome i gdje najcesce zalazite,a da se dobro osjecate? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ja nisam kvalitetno izašao.............pa slobodno mogu reći 2 godine........katastrofa........
...a i nemam baš kada...... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
sve je to posljedica opcega stanja i prilika u gradu... riba smrdi od glave - ipak! |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
pa sve ovisi s kime si
znam kad sam jednog ljeta bio na visu
tamo nema nikoga ali je bila dobra ekipa i super je bilo |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ruana je napisao/la: ›
Meni je tolko postalo u Osijeku vani dosadno da vec 2 mjeseca nisam izasla,a jos ni ne planiram. Kakva su vasa misljenja o tome i gdje najcesce zalazite,a da se dobro osjecate?
|
Odem na cugu s ekipom pa se vratim kući uz dobre filmove i/ili serije. I odma bude bolje
Ili se zaletimo za VK... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
cajke su krive za sve
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
opet jedne te iste stvari..razglabalo se o tome u barem nekoliko tema...i sažetak je uvijek isti :
nekima je sve sranje, glupo i dosadno, nekima je dobro samo da je dobra ekipa...
ja spadam u ovu drgu kategoriju...
nisam bila vani mjesec dana, jer sam bolesna i jedva čekam da izađem!!! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
HerojUlice Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
ja isto spadam u drugu kategoriju... Ja bih se zabavio i u Levanjskoj Varoši, meni je bitno samo da svira glazba,da ima ekipe i cuge... Mgu se zabaviti i na skoljci i u pubu i u Q... Nisu mi jasni ljudi od 20-25 godina koji se ne znaju zabavljati... :O |
|
|
|
|
|
zendra
Ukupno postova: 64 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
već mi se nada pričati o tome, Osijek je pun cajki i pijanih klinaca, te se u Osijeku se treba definitivno otvoriti mjesto gdje se neće puštati cajke i gdje klinci neće smjeti ulaziti |
|
_________________ bez potpisa |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Fale neki kvalitetni konceti poznatih bendova ili neki party...preko ljeta mi je npr bilo odlično, osiječko ljeto mladih, ufo, dani piva i takva događanja, jbg bed je što je zima i takvih događanja onda nema. Živnit će sve opet u ljeto. |
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Heroina9 je napisao/la: ›
Fale neki kvalitetni konceti poznatih bendova ili neki party...preko ljeta mi je npr bilo odlično, osiječko ljeto mladih, ufo, dani piva i takva događanja, jbg bed je što je zima i takvih događanja onda nema. Živnit će sve opet u ljeto.
|
je tu si u pravu,najbolje je po ljeti,lagano na neku klupicu na pljugicu i cugicu,još se može s bajsom,e kad će to ljeto,il barem proljeće... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
justice je napisao/la: ›
Heroina9 je napisao/la: ›
Fale neki kvalitetni konceti poznatih bendova ili neki party...preko ljeta mi je npr bilo odlično, osiječko ljeto mladih, ufo, dani piva i takva događanja, jbg bed je što je zima i takvih događanja onda nema. Živnit će sve opet u ljeto.
|
je tu si u pravu,najbolje je po ljeti,lagano na neku klupicu na pljugicu i cugicu,još se može s bajsom,e kad će to ljeto,il barem proljeće...
|
Sad se više ni to nesmije |
|
|
|
zendra
Ukupno postova: 64 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
mogli bi naši gradski oci ili neko sposoban organizirati recimo svaka tri mjeseca neku poznatiju stranu grupu/izvođača u našoj lijepoj novoj dvorani tipa Feithles, D. Guetta, Stereo MCS, Groove Armada, Moby, Kosheen itd |
|
_________________ bez potpisa |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
zendra je napisao/la: ›
mogli bi naši gradski oci ili neko sposoban organizirati recimo svaka tri mjeseca neku poznatiju stranu grupu/izvođača u našoj lijepoj novoj dvorani tipa Feithles, D. Guetta, Stereo MCS, Groove Armada, Moby, Kosheen itd
|
da da hoce sigurno |
|
|
|
|
|
|
|