Ma svaka ti čast, ti si pobjednik!
Pretpostavljam da i drugi plaču od smjeha kao i ja kada čitaju tvoje postove.
Djete, moja topla preporuka - ostavi se ti interneta i komentiranja sve dok ne postigneš neke veće ciljeve u životu pa češ onda imati pravo nekome popovati i najjednostavnije rečeno nemoj svakom loncu biti poklopac.
U godini dana ovdje imaš 1858 postova to je 5 dnevno u prosjeku samo na ovom forumu - mislim da nema smisla više išta komentirati.
Nisu se svi urotili protiv tebe, nije tvoj misija u životu tražiti nepravdu na svakom koraku ima i ljepših i boljih stvari.
Pretpostavljam da je moja kći tvojih godina, da ona toliko visi na internetu kao ti noktima bih izgrebao telefonske žice iz zida u kući i računalo polio kiselinom da se bar kod kuče ne može spojiti na internet.
|
Evo čistog primjera da kad netko nema argumente za raspravu pribjegne nemaštovitom vrijeđanju. Ili kad netko ne može prihvatiti kritiku. Skoro pa bi se dalo zaključiti da je komentator vlasnik Pizzerie As kad je toliko alergičan na kritiku upućenu na njihov pommes frites.
|
@-nella-, u potpunosti se slažem s tobom! Ja ovog g. jojkretena nisam vrijeđala, a on se zakačio za mene i moje postove kao da sam mu napravila ne znam što.
A ti "jojkretene", ostavi se mene i brini o svojoj djeci i poslovanju svog ugostiteljskog objekta!
Ja sam postigla već određene ciljeve u životu i zato šuti jer nemaš pojma o meni! Ideš nekome popovati i vrijeđati na osnovu postova!
E pa dragi g. jojkretene...ti s jučer natukao 6!! potova i to kolikih! A meni kažeš nešto!! Ne znaš da na forumu postoje razne igrice i da bez problema možeš natući 5 postova u 5 minuta?? Očito ne znaš!! I molim, bez vrijeđanja!!
Tvoja djeca vjerojatno vise na Facebooku, kao i 99% ljudi, ali meni to ne treba. Svatko ima što ga zanima i prema tome, ne vidim razlog zašto ti meni imaš popovati što da ja radim ili ne radim.
Drži se ti svog života, a mene ostavi na miru! Ima i drugih forumaša koji imaju tisuće postova, pa se uhvati malo i njih!
I nisam ja nikad rekla da se netko urotio protiv mene, niti to mislim. Neke loše stvari koje nam se događaju u životu su splet nesretnih okolnosti i zar ćeš suditi o nekome na osnovi stvari koje su mu se dogodile? Pa naravno da svi imaju i dobre i loše stvari koje su mu se dogodile...
I za kraj...život je lijep...ne mislim se prepirati s tobom, kao ni trošiti vrijeme na tebe! Ti prihvati kritiku ako želiš, ako ne želiš - nije me briga! Brini o svojoj djeci i nemoj dolaziti vijeđati (mene) na forum! Ako si se registrirao zbog one teme o hrani, drži se teme, i ne vrijeđaj!
Ja nikome ne želim zlo, pa ni tebi, iako si me bezobrazno izvrijeđao!