Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.11.2010. 13:44 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

joojkretena je napisao/la :

Žao mi je što se na forumu javno ne smije prostačiti jer se ne mogu kulturno izraziti na način kao što bih se izrazio uz usporedbu tebe sa nekim domaćim životinjama i spominjanjem reproduktivnih radnji

I onda TI meni nešto kažeš?!
a očito je da nisi dovoljno inteligentna jer nisi uspjela shvatiti da ja nemam ništa protiv da ljudi ispoljavaju svoje nezadovoljstvo čak štoviše to podržavam i molim ljude da to nastave raditi ali ne na ovaj način. Na ovaj način nečete postići ništa, zašto nisi napisala koliko si puta kontaktirala vlasnika objekta kada sa nečim nisi bila zadovoljna (a ne sumnjam da ti sa nečim nisi bila zadovoljna).

Jednostavno više tamo ne odem ili ne naručim jelo koje mi se nije svidjelo, kao i većina.

To što nemaš pojma o poslovanju jednog ugostiteljskog objekta samo potvrđuje moju teoriju da izobrazba u stručnim školama nije dobra i dovoljna jer kao što si i sama navela da si pohađala ugostiteljsku školu smatram da su vas tamo trebali nučiti svemu a ne samo pripremi i posluživanju hrane.

A gdje piše da mene nisu dobro naučili? Gdje piše da sam ja završila za kuhara, pa da znam koliko grama sira ide u pizzu? Završila sam smjer HTT (imali smo na 1. godini kuharstvo i posluživanje). I za tvoju informaciju, bila sam 1. iz poslovanja putničke agencije na međudržavnom Gastro-u, te 1. godine kada je postao međudržavni. Toliko o tome koliko nas nisu naučili i mojoj inteligenciji!

Zašto ti moja mišljenj/postovi toliko smetaju? Ako mi se nešto ne sviđa i sl. napišem to, ne sjedim kao većina inertnih i odmahujem rukom na sve što se događa.

I da...to za kritike putem foruma. CateringOS je otvorio ovu temu i napisao što mu se gdje nije svidjelo, pa su tako i ostali napisali svoje mišljenje. Nisam sad ja išla otvarati temu o kojoj mi se ne sviđa nešto o npr. Asu, Lyri...

Kako kontam, većini ljudi se ne da tražiti šefa/njegov broj kako bi se žalio na hranu. Nekolicina se žali konobarima jer misli da će to nešto pomoći, ali zapravo su u zabludi. Kažeš da to ne dođe do tebe (vlasnika) jer se djelatnici međusobno pokrivaju. Šteta što je tako, jer zbog eventualne tuđe neodgovornosti prema radu tvoj objekat dođe na loš glas.

Ukupno postova: 19
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2010. 14:15 
Naslov:  

Bravo i tebi Stellice jer polako počinješ uočavati neke stvari.
Veliku grešku činiš sa tim što više ne odeš ili ne naručiš neko jelo ako ti se nije jednom svidjelo-ne čini jedna lasta proljeće pa tako ni jedno loše spravljeno jelo ne čini ukupnu ponudu objekta. Ta priča drži vodu jedino u slučaju višekratnog ponavljanja istog.
Ti sama sa svojim postovima pišeš da te nisu dobro naučili. To što se uči u stručnim školama nije dovoljno i dobro postavljeno tako da učenici kada završe srednju školu zapravo nemaju pojma o niočemu.
Da se netko ne osjeti uvrijeđen pri tome mislim i na svoju djecu i njihovo društvo, to zapravo više i nisu djeca (1. i 2. godina fakulteta), jer vidim kako i na koji način ih uče u školama a to nikako nije dobro.
To što si bila prva na natjecanjima je u svakom slučaju pohvalno, ali ne i dovoljno da bi znala o cjelokupnom poslovanju jednog ugostiteljskog objekta - i najžalosnije je da baš netko poput tebe koja si išla u tu školu krtiziraš nešto bez da si se osvrinila i na moguće uzroke tih problema.

Nemam apsolutno ništa protiv tebe, tvojih postova i mišljenja a ni protiv postova i mišljenja bilo koga drugogog.
Jednostavno ti to radiš na krivi način i pokušavam tebi i ostalima kojima to nije jasno ukazati na način putem kojeg bi neke stvari lakše rješili.
Živimo u demokratskoj zemlji i svatko ima pravo na svoje mišljenje pa makar ono bilo krivo, ali imam protiv toga da se nekoga ili nešto blati na ovaj način a da se ne sasluša i druga strana.

Zadnje rečenice u tvom postu i jesu razlozi koji su me potakli da se i sam ovdje registriram i da pokušam ispraviti način razmišljanja pojedinaca.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Post Postano: 24.11.2010. 16:50 
Naslov:  

Veliku grešku činiš sa tim što više ne odeš ili ne naručiš neko jelo ako ti se nije jednom svidjelo-ne čini jedna lasta proljeće pa tako ni jedno loše spravljeno jelo ne čini ukupnu ponudu objekta. Ta priča drži vodu jedino u slučaju višekratnog ponavljanja istog.

Čekaj, ja u svojim prethodnim postovima nisam napisala da iz pojedinih objekata neću više nikada ništa naručiti, već da neću određeno jelo - što je bitna razlika. Zadnje mjesto gdje sam bila je pizzeria As. Pizza im je odlična i tamo ću uvijek naručiti pizu jer mi se već u nekoliko navrata svidjela. Ali kod odabira pojedinih vrsta jela - dobro ću razmisliti.

Ti sama sa svojim postovima pišeš da te nisu dobro naučili. To što se uči u stručnim školama nije dovoljno i dobro postavljeno tako da učenici kada završe srednju školu zapravo nemaju pojma o niočemu.

Kad sam ja to napisala ili bilo što slično tome??

Napisala sam da nisam završila za kuhara, ali što mene u školi nisu dobro naučili? Učili smo vrste jela, sastojke, njihovu pripremu...kuhari su ti koji su ih pripremali, mi smo ih trebali naučiti i znati ukoliko nas netko od gostiju hotela pri naručivanju jela pita od kakvog mesa je spravljena hrana i sl. Mislim, nije baš da će recepcionera pitati, ali dobro. Ima i hotela koji imaju i recepciju/bar/restoran zajedno pa recepcionar sve radi pa bi bilo dobro da zna od čega se spravlja neko jelo (i sama sam radila u jednom).

Opet ću spomenuti loš pommes frites iz Asa. Zašto? Zato jer je najjednostavniji primjer. Ne moraš biti neki poseban kuharski stručnjak ili Stephan Macchi da bi zaključio da je pommes loš - pun ulja, i da izgleda kao da je podgrijan.

To što si bila prva na natjecanjima je u svakom slučaju pohvalno, ali ne i dovoljno da bi znala o cjelokupnom poslovanju jednog ugostiteljskog objekta - i najžalosnije je da baš netko poput tebe koja si išla u tu školu krtiziraš nešto bez da si se osvrinila i na moguće uzroke tih problema.

Naravno da ne znam sve o poslovanju nekog objekta, nitko ne zna sve. A ja kritiziram ono što sam platila i dobila. Nikoga ne zanima zašto je nešto loše ispalo, već zašto je to loše ispalo, a DOŠAO JE u objekat koji je specijaliziran za pripremanje hrane, i još je PLATIO nešto, a NIJE DOBIO što je tražio/očekivao?

Ajmo to ovako reći: ljudi očekuju da će dobiti kvalitetnu uslugu, pod tim mislim - ukusnu hranu i spravljenu kako treba i kvalitetnu uslugu posluživanja. Ali mislim da je ipak hrana dosta važnija i da se njoj pridaje više pozornosti. I ako ne dobiju ono što su trebali, naravno da će ili prijeći u drugi objekat ili da više određene vrste jela neće naručivati. Moraš shvatiti i sa stajališta gosta. Mislim da je nama svima dovoljno da se jednom opečemo - drugi put nećemo. Smile

Ukupno postova: 19
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2010. 18:46 
Naslov:  

Ma svaka ti čast, ti si pobjednik!
Pretpostavljam da i drugi plaču od smjeha kao i ja kada čitaju tvoje postove.
Djete, moja topla preporuka - ostavi se ti interneta i komentiranja sve dok ne postigneš neke veće ciljeve u životu pa češ onda imati pravo nekome popovati i najjednostavnije rečeno nemoj svakom loncu biti poklopac.

U godini dana ovdje imaš 1858 postova to je 5 dnevno u prosjeku samo na ovom forumu - mislim da nema smisla više išta komentirati.

Nisu se svi urotili protiv tebe, nije tvoj misija u životu tražiti nepravdu na svakom koraku ima i ljepših i boljih stvari.

Pretpostavljam da je moja kći tvojih godina, da ona toliko visi na internetu kao ti noktima bih izgrebao telefonske žice iz zida u kući i računalo polio kiselinom da se bar kod kuče ne može spojiti na internet.

josephine01

Ukupno postova: 2125
Post Postano: 24.11.2010. 21:50 
Naslov:  

Aj ljudi, cuga na moj račun i mir. Wink

Ukupno postova: 1739
Upozorenja : 1
Post Postano: 25.11.2010. 8:38 
Naslov:  

Djete, moja topla preporuka - ostavi se ti interneta i komentiranja sve dok ne postigneš neke veće ciljeve u životu pa češ onda imati pravo nekome popovati i najjednostavnije rečeno nemoj svakom loncu biti poklopac.

U godini dana ovdje imaš 1858 postova to je 5 dnevno u prosjeku samo na ovom forumu - mislim da nema smisla više išta komentirati.

Nisu se svi urotili protiv tebe, nije tvoj misija u životu tražiti nepravdu na svakom koraku ima i ljepših i boljih stvari.

Pretpostavljam da je moja kći tvojih godina, da ona toliko visi na internetu kao ti noktima bih izgrebao telefonske žice iz zida u kući i računalo polio kiselinom da se bar kod kuče ne može spojiti na internet.

Evo čistog primjera da kad netko nema argumente za raspravu pribjegne nemaštovitom vrijeđanju. Ili kad netko ne može prihvatiti kritiku. Skoro pa bi se dalo zaključiti da je komentator vlasnik Pizzerie As kad je toliko alergičan na kritiku upućenu na njihov pommes frites.

Stella1989

Post Postano: 25.11.2010. 13:54 
Naslov:  

-nella- je napisao/la :

Evo čistog primjera da kad netko nema argumente za raspravu pribjegne nemaštovitom vrijeđanju. Ili kad netko ne može prihvatiti kritiku. Skoro pa bi se dalo zaključiti da je komentator vlasnik Pizzerie As kad je toliko alergičan na kritiku upućenu na njihov pommes frites.

@-nella-, u potpunosti se slažem s tobom! Ja ovog g. jojkretena nisam vrijeđala, a on se zakačio za mene i moje postove kao da sam mu napravila ne znam što.

A ti "jojkretene", ostavi se mene i brini o svojoj djeci i poslovanju svog ugostiteljskog objekta!

Ja sam postigla već određene ciljeve u životu i zato šuti jer nemaš pojma o meni! Ideš nekome popovati i vrijeđati na osnovu postova!

E pa dragi g. jojkretene...ti s jučer natukao 6!! potova i to kolikih! A meni kažeš nešto!! Ne znaš da na forumu postoje razne igrice i da bez problema možeš natući 5 postova u 5 minuta?? Očito ne znaš!! I molim, bez vrijeđanja!!

Tvoja djeca vjerojatno vise na Facebooku, kao i 99% ljudi, ali meni to ne treba. Svatko ima što ga zanima i prema tome, ne vidim razlog zašto ti meni imaš popovati što da ja radim ili ne radim.

Drži se ti svog života, a mene ostavi na miru! Ima i drugih forumaša koji imaju tisuće postova, pa se uhvati malo i njih!

I nisam ja nikad rekla da se netko urotio protiv mene, niti to mislim. Neke loše stvari koje nam se događaju u životu su splet nesretnih okolnosti i zar ćeš suditi o nekome na osnovi stvari koje su mu se dogodile? Pa naravno da svi imaju i dobre i loše stvari koje su mu se dogodile...

I za kraj...život je lijep...ne mislim se prepirati s tobom, kao ni trošiti vrijeme na tebe! Ti prihvati kritiku ako želiš, ako ne želiš - nije me briga! Brini o svojoj djeci i nemoj dolaziti vijeđati (mene) na forum! Ako si se registrirao zbog one teme o hrani, drži se teme, i ne vrijeđaj!

Ja nikome ne želim zlo, pa ni tebi, iako si me bezobrazno izvrijeđao!

Zadnja promjena: Stella1989; 25.11.2010. 13:59; ukupno mijenjano 2 put/a.

Ukupno postova: 1739
Upozorenja : 1
Post Postano: 25.11.2010. 13:57 
Naslov:  

Tako je Stella. Btw, hvalaaaa Very Happy

Stella1989

Post Postano: 25.11.2010. 13:58