Autor |
Poruka |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
vidiš Angeliume da je tvoj pravaški BRAT astec zapravo uljez među vam pravašima i samo vas sramoti svojim lažima. Iako sad nakon svega ko zna uopce jel on ikad bio u hdssb pa presao kod vas ? mozda je u sdss? ko nas bre zavadi
p.s. zanimljivo kak si bas sad dosao kad je astec otisao .. ah da, ti si cekao da prođe ponoć |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Eto prvo pišeš da nas netko zavadi a sad odmah sijemo i sjeme sumnje XD - evo ako će ti biti lakše a i ako koga zanima upravo sam poslao poruku redakciji 031 foruma da i pomognu po jednom pitanju koje bi vrlo jednostavno moglo razriješiti ovu dilemu - naravno ako mogu i žele tj ako je u skladu sa pravilima foruma. Ako je ono što ja osobno sumnjam onda će profil astec vrlo brzo biti i razrješen - to je ono što mogu obećati s moje strane jer ova rasparava danas je bila zaista degutantna. Barem meni.
I da jesam čekao ponoć - no isto tako mogu i ja primjetiti kako su vremena tvog i pernabukanovog logiranja dosta slična - pa što bi to trebalo značiti osimvjerojatno ništa? |
|
|
|
|
|
|
Ma bio sam ja na groblju. na 2 čak. i radio popodne al nema bas posla danas pa rekao idem samo vidjet kolko jedan covjek moze lagati jer sam svasta citao u zadnje vrijeme.
a ja i pernabukano - 2 brata. sam je on otisao u lyon pa digo nos |
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
centurione..nema smisla dalje raspravljati s nekim kome dokažeš da je lažov..poledaj onaj topic tuča Medića i radnika...registriraju se 3 nicka isti dan da bi rekli kako Medić psuje ljude, pičkara, žene naziva kurvetinama..taj isti lik napiše da radi u GPPu, da je čuo Medića da okolo jebe mater ljudima itd. između ostalog napiše da si idmah digao plaću sa 12000 na 20000..na netu nađem da je u svojoj imovinskoj kartici u 2. mjesecu 2010. (dakle 7 mjeseci kako je došao u GPP) naveo da mu je plaća 11700kn..dakle, điber je slagao i to je završena priča za mene..naravno da se uvijek nađe debil koji takvima vjeruje ali to je njihov problem.. |
|
|
|
|
|
|
ma volim dobru raspravu i stvarno postujem neke likove koji nemaju isto misljenje kao ja(Felt, Mungos, Angelium pa i ti oko NK Osijeka ) ali ne podnosim laz i neargumentirano pljuvanje.
Uvijek ima zanimljivih rasprava ali nazalost i hrpe niskih udaraca skrivenih iza raznih nickova koji me nekad otjeraju al ipak se vratim |
Zadnja promjena: centurion; 02.11.2010. 0:58; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
dobra rasprava da ali ne s nekim tko svjesno laže jer onda ta rasprava gubi svaki smisao.. |
|
|
|
|
|
|
Osječanin je napisao/la: ›
dobra rasprava da ali ne s nekim tko svjesno laže jer onda ta rasprava gubi svaki smisao..
|
ma bolesnik sam pa moram na ocitu laz reagirat.
neki dan lik napise da ce se asfaltirat cesta od elektre do iktusa i svako normalan kad to procita bi poizdio a naravno da ce se ta crna cesta popunit kockicama kao i svuda u Tvrđi. |
|
|
|
|
|
možda radi na nekom radiju ili OSTV? |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol: Muško
|
Jel kaže što o HDZ-u? Jel da mu nije promaklo Sanaderovo domoljublje? |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 13:52; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ima nečeg zastrašujućeg u ovim zadnjim događanjima u mirnoj Norveškoj… Slika mirnog, civiliziranog, kulturnog i uhranjenog društva u kojem je sve lijepo i dosadno – sve do jednog dana, kad Sotona progovori svojim paklenim jezikom kakvim govori svakodnevno, ali na nekim drugim, manje sretnim mjestima… Mjestima toliko nesretnima, da nas više ne iznenađuju ovakve slike. I tu je uspio u svom naumu…
No, u Norveškoj… Ne možeš povjerovati… Ravnoteža dobra i zla? Zastrašujuća pomisao kako zakopano sjeme zla tinja i životari zauvijek. Jednom će pustiti klicu… Napiti se krvi i vratiti se u svoju rupu, gdje će opet čekati nekakvog novog luđaka…
Ovaj norveški luđak osim što je luđak još je i indoktrinirani luđak. Čitala sam jutros onaj njegov manifest u kojem se referira i na ove naše prostore, na kojima je bilo i gorih masovnih ubojstava, samo što nisu bila u Norveškoj i nisu bila baš potpuno nepredvidiva. Bila su više sistematična i organizirana. Time je i savjest starog kontinenta malo prljavija, no ovdje nije riječ o tome nego o norveškom luđaku. Vjerojatno psihijatrija ima bolje termine i opise za ovakvu patologiju, ali ovo su čisto moji dojmovi.
Dakle, ne znam što mu je bilo toliko interesantno proučavati balkanski pakleni kotao, pogotovo iz krive perspektive rata religija u kojoj su Radovan Karadžić i Ratko Mladić – junaci jer su se borili protiv islama! O, Bože moj (kršćanski), kako me je, kao kršćanku, sramota zbog ovoga! Jednako onoliko koliko bi jednog istinskog muslimana bilo sramota zbog Al-Qaide i svih srušenih aviona i nebodera… Eto naučih: sve je moguće, pa i masovna rasistička ubojstva u Norveškoj!
A ako već ne možemo očekivati da zlo nestane , napredak je što taj Breivik ipak nije bio kakav predsjednik države nego pojedinačni slučaj pomahnitalog ubojice, ipak, bez političke moći iza sebe. Što se u povijesti događalo kad bi se takav ludi kreten našao na kakvoj poziciji?
Još kad bi se manijaci ostavili religioznih motiva; no – suviše je za očekivati… |
|
|
|
|
|
PEGY
|
meni kod svih tih "vjerskih boraca" nije nešto jasno; u Pakistanu se bore protiv "zapada" pa poubijaju stotine svojih Pakistanaca, u Afganistanu se bore protiv svega pa da bi pokazali kak su opasni ubijaju svoje Afganistance, ovaj u Norveškoj se bori protiv islamista pa onda pobije hrpu svojih kršćana-mislim koji su oni bolesni sklop da bi pokazali kako mrze tuđe pomlate svoje! |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ratova je uvijek bilo i biti će a Breivik je luđak koji je samo htio ukazati na to, a Milošević, Mladić, Karađić i ostali luđaci su i dokazali njegovu teoriju o istjerivanju muslimana iz Europe. Nakon genocida nad Židovima, Milošević i ekipa su samo nastavili Hitlerovim putem i uvukli Tuđmana u to a Mesić im je to omogućio. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
PEGY
|
|
|
|
|