Autor |
Poruka |
nocni-orao
Ukupno postova: 53 Spol:  Nebitno
|
Osijek nikad nece biti sokacka selendra. |
|
|
|
|
 |
mija Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Di si ti bio do 19.02.2009? - u čaprazlijama možda
|
|
|
|
|
 |
Marko222 Ukupno postova: 13 Spol:  Muško
|
Ups nisam primjetio da nocni orao ima 23 god., što se tiče mirovine, ako ne njemu, onda ćaći. |
|
|
|
|
 |
nocni-orao
|
ja Thomsona a ti cicu micu trofrtaljku i radu lackovica. |
|
|
|
|
 |
nocni-orao
|
Ma maco,seceru opusti se..nasi Hercegovci i Bosanci ce izgraditi Osijek,prabaka nek bude u miru a i ti:) |
|
|
|
|
 |
nocni-orao
|
Vec sam je ostvario:-)znas ono,rodjak iz Sirokog Brijega mi u poreznoj,stric u zavodu,tetak iz Citluka u hvidri,pa kako da ne iskoristim tu blagodat:-)hehehehe |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Ma maco,seceru opusti se..nasi Hercegovci i Bosanci ce izgraditi Osijek,prabaka nek bude u miru a i ti:)
|
...ne mogu se opustiti baš iz razloga koje si ti naveo.....
..uostalom, you miss the point - nisam pričala o izgradnji, već o tome da grad čine njegovi stanovnici.....pročitaj cijeli post s razumijevanjem, možda ti bude jasnije.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
anakonda
|
Vec sam je ostvario:-)znas ono,rodjak iz Sirokog Brijega mi u poreznoj,stric u zavodu,tetak iz Citluka u hvidri,pa kako da ne iskoristim tu blagodat:-)hehehehe
|
....magy, to si definitivno ti - nedostajala si nam....
Mozda mi je neko u obitelji politicar..hmm.ko zna..a ti neces nikad saznat ko je taj;-)
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
nocni-orao
|
Sta si ti slatkis bolja gradzanka Osijeka od mene sto sam rodjen tu?? ili je i za to prbaka znala da ce doci neki ljudi tamo sa opancima??
Izvini medena.jel ti prabaka bila vidovita zorka ili prorocica manda?? |
|
|
|
|
 |
nocni-orao
|
Za anakondu i njenu prabaku:)njena je prbaka bila prorocica iz grada,zvana vidovita vanga iz nemetina. |
|
|
|
|
 |
nocni-orao
|
magi,jel prabaka vidila i to:) |
|
|
|
|
 |
anakonda
|
Za anakondu i njenu prabaku:)njena je prbaka bila prorocica iz grada,zvana vidovita vanga iz nemetina.
|
...gle, seljačino - vrijeme je da možda zaradim i svoj prvi žuti u par godina bivanja na ovom forumu : odjebi, majmune.... |
|
|
|
 |
 |
|