Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
nocni-orao

Ukupno postova: 53
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 06.03.2009. 12:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

DonQuijote je napisao/la:
bbarac03 je napisao/la:
davorccc je napisao/la:
Glup članak, a najbolji su mi izjave "navodnih" građana. Živa komedija.

"navodni" građani?

političarima smo svi mi navodni građani. ono, nebitni, gotovo mitski soj ljudi...
Osijek nikad nece biti sokacka selendra.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mija
Ukupno postova: 122
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.03.2009. 12:10 
Naslov:  

Di si ti bio do 19.02.2009? - u čaprazlijama možda
nocni-orao je napisao/la:
bbarac03 je napisao/la:
davorccc je napisao/la:
Glup članak, a najbolji su mi izjave "navodnih" građana. Živa komedija.

"navodni" građani?

političarima smo svi mi navodni građani. ono, nebitni, gotovo mitski soj ljudi...
Osijek nikad nece biti sokacka selendra.

Marko222
Ukupno postova: 13
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.03.2009. 12:11 
Naslov:  

Ups nisam primjetio da nocni orao ima 23 god., što se tiče mirovine, ako ne njemu, onda ćaći.

nocni-orao

Zabranjen pristup
Post Postano: 06.03.2009. 12:15 
Naslov:  

Aj kad si tako pametan i kad non stop pljujes po njemu kazi mi samo ovo,ZASTO JE RUKOMETNO PRVENSTVO BILO U OSIJEKU A NIJE RECIMO MOGLO BITI U RIJECI ILI SIBENIKU???zasto se nije mogla tamo napraviti dvorana i odigrat????

u, osijek je baš profitirao od tog prvenstva, nema šta!
I onaj sto pise osijek nikad nece biti caprazlije? a nece bogami biti ni sokacka selendra kroz koju ce ici konji i zaprezna kola.

idi slušat tonsona.
ja Thomsona a ti cicu micu trofrtaljku i radu lackovica.

nocni-orao

Zabranjen pristup
Post Postano: 06.03.2009. 12:17 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
...Osijek je na najboljem putu da postigne titulu selendre, jer za jedan grad nije dovoljno samo nabubati nove zgrade i šoping centre, pa da odmah bude grad....
...u gradu žive građani, a taj pojam je dobio skroz drugi smisao u posljednjih nekoliko godina doseljavanja novih stanovnika....
...rekla bi moja prabaka: ne može se odmah iz opanaka u salonke....
Ma maco,seceru opusti se..nasi Hercegovci i Bosanci ce izgraditi Osijek,prabaka nek bude u miru a i ti:)

nocni-orao

Zabranjen pristup
Post Postano: 06.03.2009. 12:20 
Naslov:  

Marko222 je napisao/la:
Ups nisam primjetio da nocni orao ima 23 god., što se tiče mirovine, ako ne njemu, onda ćaći.
Vec sam je ostvario:-)znas ono,rodjak iz Sirokog Brijega mi u poreznoj,stric u zavodu,tetak iz Citluka u hvidri,pa kako da ne iskoristim tu blagodat:-)hehehehe

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.03.2009. 12:20 
Naslov:  

nocni-orao je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
...Osijek je na najboljem putu da postigne titulu selendre, jer za jedan grad nije dovoljno samo nabubati nove zgrade i šoping centre, pa da odmah bude grad....
...u gradu žive građani, a taj pojam je dobio skroz drugi smisao u posljednjih nekoliko godina doseljavanja novih stanovnika....
Ma maco,seceru opusti se..nasi Hercegovci i Bosanci ce izgraditi Osijek,prabaka nek bude u miru a i ti:)

...ne mogu se opustiti baš iz razloga koje si ti naveo.....
..uostalom, you miss the point - nisam pričala o izgradnji, već o tome da grad čine njegovi stanovnici.....pročitaj cijeli post s razumijevanjem, možda ti bude jasnije....

Post Postano: 06.03.2009. 12:26 
Naslov:  

Marko222 je napisao/la:
Vec sam je ostvario:-)znas ono,rodjak iz Sirokog Brijega mi u poreznoj,stric u zavodu,tetak iz Citluka u hvidri,pa kako da ne iskoristim tu blagodat:-)hehehehe

....magy, to si definitivno ti - nedostajala si nam....

magy je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
...sori, Magy - na trenutak sam zaboravila na činjenicu da ti sve znaš, poznaš i svud si bila....(a lijepo su me upozorili, tc-tc-tc...)
Mozda mi je neko u obitelji politicar..hmm.ko zna..a ti neces nikad saznat ko je taj;-)

Zabranjen pristup
Post Postano: 06.03.2009. 12:27 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
anakonda je napisao/la:

...ne mogu se opustiti baš iz razloga koje si ti naveo.....
..uostalom, you miss the point - nisam pričala o izgradnji, već o tome da grad čine njegovi stanovnici.....pročitaj cijeli post s razumijevanjem, možda ti bude jasnije....
Sta si ti slatkis bolja gradzanka Osijeka od mene sto sam rodjen tu?? ili je i za to prbaka znala da ce doci neki ljudi tamo sa opancima??
Izvini medena.jel ti prabaka bila vidovita zorka ili prorocica manda??

nocni-orao

Zabranjen pristup
Post Postano: 06.03.2009. 12:29 
Naslov:  

PreacheR je napisao/la:
Možemo se mi tu beskrajno prepucavati, no vrijeme će pokazati da li je pruga u Divaltovoj bila pametna investicija. Danas se osječkim javnim prijevozom uglavnom koriste dokoni umirovljenici (naravno besplatno), učenici i poneki šljaker. Pa upravo mi zbog ovih potonjih nije jasno zašto se pruga neće odmah produžiti do kraja Divaltove (nego će završavati na Bikari prije Metalčevog igrališta), obzirom da su tamo stacionirane mnogobrojne firme (Inox metali, Gradnja, silosi 'Žito' d.o.o., Osijek koteks, Kruna, Elektroslavonija, HEP toplana, Auto Zubak, Elektroosijek, Poljoprivredni institut...). No koga je uopće briga za to?
Za anakondu i njenu prabaku:)njena je prbaka bila prorocica iz grada,zvana vidovita vanga iz nemetina.

nocni-orao

Zabranjen pristup
Post Postano: 06.03.2009. 12:32 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
Marko222 je napisao/la:

....magy, to si definitivno ti - nedostajala si nam....

magy je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
...sori, Magy - na trenutak sam zaboravila na činjenicu da ti sve znaš, poznaš i svud si bila....(a lijepo su me upozorili, tc-tc-tc...)
Mozda mi je neko u obitelji politicar..hmm.ko zna..a ti neces nikad saznat ko je taj;-)

magi,jel prabaka vidila i to:)

anakonda

Post Postano: 06.03.2009. 12:33 
Naslov:  

PreacheR je napisao/la:
Možemo se mi tu beskrajno prepucavati, no vrijeme će pokazati da li je pruga u Divaltovoj bila pametna investicija. Danas se osječkim javnim prijevozom uglavnom koriste dokoni umirovljenici (naravno besplatno), učenici i poneki šljaker. Pa upravo mi zbog ovih potonjih nije jasno zašto se pruga neće odmah produžiti do kraja Divaltove (nego će završavati na Bikari prije Metalčevog igrališta), obzirom da su tamo stacionirane mnogobrojne firme (Inox metali, Gradnja, silosi 'Žito' d.o.o., Osijek koteks, Kruna, Elektroslavonija, HEP toplana, Auto Zubak, Elektroosijek, Poljoprivredni institut...). No koga je uopće briga za to?
Za anakondu i njenu prabaku:)njena je prbaka bila prorocica iz grada,zvana vidovita vanga iz nemetina.

...gle, seljačino - vrijeme je da možda zaradim i svoj prvi žuti u par godina bivanja na ovom forumu : odjebi, majmune....

Skoči u forum: