Autor |
Poruka |
HOCENSKI OS Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
mala_grejsi je napisao/la: ›
HOCENSKI OS je napisao/la: ›
moja bi se trebala okotit sad za dan dva
|
jel se okotila,i koliko je onda jedan tvorić iz legla,koliko košta...
|
ma nije parenje uspjelo sad je bila ponovo pa cemo vidit |
|
|
|
|
|
mala_grejsi Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
...šteta....a cijena kolka bi još uvijek oko 800 ili?. |
|
|
|
|
|
HOCENSKI OS Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
mala_grejsi je napisao/la: ›
...šteta....a cijena kolka bi još uvijek oko 800 ili?.
|
da ma kad bude javiim se ja |
|
|
|
|
|
mala_grejsi Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
...ako ima tko kavez za ove male stvorove neka se javi na mail [email protected] neka cijena bude što pristupačnija..hvala unaprijed |
|
|
|
|
|
malla Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
ja sam vidio neki dan klinca nekog da navlači jadnog tvora na uzici, podiže ga u zrak i svašta. srce me zabolilo... |
|
|
|
|
|
Mwa_oS Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
sambol1983 je napisao/la: ›
ako pogledas na str 5 vidjet ces da imam poslanih par praznih poruka ali sam ih obrisala i stavila samo zareze. Tu su pisale cijene i sl iz Pet centra, a između ostalog i to da ga poklanjam, samo eto nisam ponovno napisala. Tako da. TVORIĆ SE POKLANJA. Ne prodaje se već POKLANJA.UDOMLJUJE. I eto, ajd molim te, ne zelim se više prepirat, tako da i ti staneš s time. Životinjica je odlično i ništa se loše nikad nije odgodilo s njome. Pa eto, ako ti želiš ili netko drugi, ili netko koga znas zeli tvorića pitaj.
|
dobar dan! zanima me jer se još tvoric poklanja? unaprijed hvala! |
|
|
|
|
|
|
ako pogledas na str 5 vidjet ces da imam poslanih par praznih poruka ali sam ih obrisala i stavila samo zareze. Tu su pisale cijene i sl iz Pet centra, a između ostalog i to da ga poklanjam, samo eto nisam ponovno napisala. Tako da. TVORIĆ SE POKLANJA. Ne prodaje se već POKLANJA.UDOMLJUJE. I eto, ajd molim te, ne zelim se više prepirat, tako da i ti staneš s time. Životinjica je odlično i ništa se loše nikad nije odgodilo s njome. Pa eto, ako ti želiš ili netko drugi, ili netko koga znas zeli tvorića pitaj.
|
dobar dan! zanima me jer se još tvoric poklanja? unaprijed hvala! |
|
|
|
|
|
|
|
zanima me odakle je tvor? i Dali dajes opremu za tvora? Jeli udomljen mislim da bih si ga uzela...Unaprijed hvala =) |
|
|
|
|
|
sambol1983 Ukupno postova: 52 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
|
|