Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Želim novog kućnog ljubimca....
Imala sam psa,mačku,ribice,kornjače,ježa,papigu i sad trenutno imam nekog čudnog čupavog hrčka...
Ali sam vidjela jednu curku što šeta tvora na uzici i meni se to sad jaaaako sviđa...Ja bi to kupila,ne znam gdje ali bi..
Šta da radim?Kakav bi mi bio novi ljubimac???i gdje bi ga trebala držati(živim u kući i imam dvorište....)..čime se on uopće hrani...
btw ne smrdi,izvađene su mu te žlijezde za smrdljivost |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
Imala sam psa,mačku,ribice,kornjače,ježa,papigu i sad trenutno imam nekog čudnog čupavog hrčka...
|
čisto iz radoznalosti, što se dogodilo toj plejadi kućnih ljubimaca? |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
Ali sam vidjela jednu curku što šeta tvora na uzici i meni se to sad jaaaako sviđa...Ja bi to kupila,ne znam gdje ali bi..
Šta da radim?Kakav bi mi bio novi ljubimac???i gdje bi ga trebala držati(živim u kući i imam dvorište....)..čime se on uopće hrani...
btw ne smrdi,izvađene su mu te žlijezde za smrdljivost
|
....prijavi se na natjecaj za direktoricu zoo vrta.....pa ceš imati ljubimaca koliko god hoceš.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Mislim stvarno bi bilo fer da nam kažeš kako su ti svi ljibimci završili u prošlom vremenu. Tvor je divlja životinja, i još jedna mala i nevina beštija kojoj je mjesto u šumi , a ne u kući ili stanu. No to je sad trend mislim da je onaj ljakse Ciganović imo nekog tvora, jadna životinja. I kako to da se tzv zaštitari životinjskih prava ne bune protiv držanja egzotičnih vrsta kao kućnih ljubimaca. |
|
|
|
|
|
legica_os
|
Evo ovako su završili moji prijašnji kućni ljubimci...
-pas-ne sjećam se baš dobro jer sam bila mala kad sam ga imala,jednom prilikom nakon moga izazivanja me ugrizao za stomak pa je završio kod babe i dede na selu i dan danas je tamo...
-mačke-uglavnom su ili zbrisale ili ih je auto pregazio jer sam imala ludu babu koja je često ostavljala vrata od kapije otvorena...
-ribice-isto kad sam bila manja,netko je srušio akvarij pa se razbio a ribice završile kod susjede..
-kornjače-su bile krasne kad su bile male,a kad su narasle morale su ići u zoo...
-jež-također odlutao zbog moje lude babe..
-papiga-imala moždanu kap ili srčani,ljuljala se i samo srušila na dno krletke....
-hrčak-je još živ ali je pojeo partnericu...
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol: Muško
|
najbolje ti sebi nabavi neku plisanu zivotinju,tako ces zaj... babu |
|
|
|
|
|
legica_os
|
baba je pod zemljom..... |
|
|
|
|
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol: Muško
|
e pa sory,da sam znao zadrzo bi za sebe |
|
|
|
|
|
legica_os
|
što bi rekao onaj pingvin iz božićne avanture: "..al kud baš babuuuuuuu"
ma sve 5....
ja želim tvoraaaaaaaaaa |
|
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
baba je pod zemljom.....
|
U tom slučaju nabavi joj krticu. |
|
|
|
|
|
legica_os
|
LucijaX je napisao/la: ›
baba je pod zemljom.....
|
U tom slučaju nabavi joj krticu.
|
okanite se moje pokojne babe...nego gdje da tvora nabavim??
btw nisi li ti muško donedavno bila? |
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....e legice.....nađi ti sebi jednoga koji smrdi kao tvor.....i nece ti trebati niti jedan kucni ljubimac..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
legica_os
|
tamna strana je napisao/la: ›
....e legice.....nađi ti sebi jednoga koji smrdi kao tvor.....i nece ti trebati niti jedan kucni ljubimac.....
|
ne,fala.... |
|
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
LucijaX je napisao/la: ›
baba je pod zemljom.....
|
U tom slučaju nabavi joj krticu.
|
okanite se moje pokojne babe...
btw nisi li ti muško donedavno bila?
|
Muško, žensko, pingvn ili freza... Isto je to.
Nego, kad su ti već svi ljubimci "uzemljeni", razmisli legice o krtici još jednoč, s njom nema zafrkancije ako ti ne izroni. |
|
|
|
|
|
legica_os
|
nemam baš zemlje u dvorištu,sve mi je odnedavno zabetonirano tako da ništa od krtice.... |
|
|
|
|
|
|