Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Od iduće godine i letovi Osijek - London?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
morgan

Ukupno postova: 3964
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.06.2008. 15:52 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zlusch je napisao/la:
Onda me ne poznaš dovoljno....

ne poznajem te dovoljno Smile
možda si ti na kojoj od ovih fotki "ludih " fotografa
sve za dobar snimak
ja uvijek vučem aparat sa sobom al mi je puno zanimljivije gledat ljude i arhitekturu nego slikati ih...fotkam kad je nešto baš neponovoljivo, kakva manifestacija sa ludim likovima ili sl.
ni ja kao ni bentena ne plaćam smještaj al prijevoz mi pojede najveći dio para koji ponesem još kad tome pribrojiš ženu i sina...al ne žalim se, vrijedi svakog pennya koji potrošiš...upravo mailam svojim londonskim domaćinima link na članak pa možda oni konačno dođu u Osijek.nakon naša dva boravka kod njih red je da oni bar jednom nalete ovamo

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zlusch

Ukupno postova: 2038
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.06.2008. 19:52 
Naslov:  

Bentena je napisao/la:
De,ne skrtari pa dodaj jos 5-6kn pa kupi onaj djeciji...em je zgodnija boca i naljepnica,em si siguran da te nece boljeti glava od mjehurica u jabukovu soku...Wink

A i to što kažeš... mogu se jednom godišnje i malo razbaškariti s parama - jednom se živi, jebemu Wink

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
dibi
Ukupno postova: 59
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.06.2008. 9:18 
Naslov:  Re: Od iduće godine i letovi Osijek - London?

Neću da budem ptica zlosutnica..ali da bi ovo zaživilo, treba jako puno faktora da se poklopi! Od popunjenosti zrakoplova pa do marketinga

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.06.2008. 9:41 
Naslov:  

dibi je napisao/la:
Neću da budem ptica zlosutnica..ali da bi ovo zaživilo, treba jako puno faktora da se poklopi! Od popunjenosti zrakoplova pa do marketinga

a marketing je zasad banana! umjesto da grad bude izbombardiran reklamom za germanwings, da se na sve strane nude povoljni letovi, neke akcije, bilo šta, zračna luka se prema svemu tome odnosi kao da je germanwings još samo jedna u nizu mnogih kompanija koja ima letove iz osijeka! oni hoće da mediji sve odrade za njih, a oni da samo uberu pare. ok, mediji su pokrili sklapanje dogovora, ali ne možeš očekivati da će svakog tjedna mediji biti puni zračne luke i germanwingsa!

Skoči u forum: