Autor |
Poruka |
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[vrlo je čest slučaj da žena izgleda kao zmaj, a pokraj sebe vodi debelog, ćelavog muža s pivskom škembom...
istina je da se žene lakše debljaju, ali upravo zbog toga i više paze na svoj izgled, pogotovo posljednjih 10-15 godina. situacija se znatno promijenila.
ja imam 30 i jedva mogu na prste jedne ruke nabrojati likove iz moje generacije koji još liče na sebe... većina ih se deformirala
|
fakat, sad but true
prije su se po osijeku snaše šetale a sada ima tak dobrih kokoški od 30 n dalje...uključujuću i moju
|
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...sve je dobro dok ne naiđeš na neku bez obzira na godine kojoj moraš crtati bojicama da skuži neke stvari..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
iwanche_os
Ukupno postova: 28 Lokacija: OsijeK...tu NegdJe Spol: Žensko
|
meni godine nisu bitne...Doro Gleam bash Da sad Nie starIjI 50god od mene...al...ovak....nie mi bitno |
|
_________________ *...*...*...MaLLa IwanChe...*...*...* |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
DojaJa
Ukupno postova: 88 Spol: Žensko
|
ma kakve godine ljudovi...pa i Tito je bio od Jovanke stariji par desetaka godina...... |
|
_________________ Mislila sam da se stalno vrtim u krug, a zapravo se samo cijeli svijet vrti oko mene! |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
TITO je bio TITO. |
|
_________________ |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
još ako ne hoda
ma ima ona pametna "Tko sa djecom spava upišan se budi!"
baš danas razglabah tu temu sa jednim jako dobrim prijateljem..sad sa muške strane malo mi proširio vidike...
imao tak stariju tetu,nije da nije bilo osječaja ali daleko je to odonog pravog,i dalje sam... i onda se kaže počeo osječati kao zadnji smrad jer ipak je kao pokušavao vanka sa curicama i kad ne upali,nema kemije-ništa nešto,okrene broj TETA UPOMOOOOOOĆ!
e sad shvatih samo to da je teta furala svoj film..a jedino se on osjećao kao smrad u svemu tome....
tako da mislim da ona prva stoji....
pa ko voli biti S.O.S neka izvoli |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ma nekim ljudima odgovaraju starije osobe koliko sam shvatio najčešće vršnjaci uopće ne budu zajedno hehe to jest jako teško budu zajedno, ja primjerice vise necu s mlađom od 19 godina nikad vise u vezu hehe previse su djeca i osvetoljubljivi, ali starije cure su jako zanimljive i zrelije a time i privlačnije a dobro ima nas svakakih |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
slažem se s tobom..opcenito su starije cure uvijek zanimljivije..naravno i puno iskusnije...zato ni ne traže mlade decke...
eee pa da naravno ima nas svakavih...od onih koji svoje komplekse,mane,probleme i vrline pokazuju tako što ih pripisuju drugima,do onih koji to ne rade....i tak...al u biti nisu godine bitne,bitno je ono što je u glavi...covjek uci dok je živ... |
|
|
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
sheila je napisao/la: ›
slažem se s tobom..opcenito su starije cure uvijek zanimljivije..naravno i puno iskusnije...zato ni ne traže mlade decke...
eee pa da naravno ima nas svakavih...od onih koji svoje komplekse,mane,probleme i vrline pokazuju tako što ih pripisuju drugima,do onih koji to ne rade....i tak...al u biti nisu godine bitne,bitno je ono što je u glavi...covjek uci dok je živ...
|
"covjek uci dok je ŽIV" pa sigurno nije obrnuto , malo ti je misljenje kontradiktorno u jednu ruku spominjes odnos kak starije cure ne traze mlade decke i onda na kraju napises da godine nisu bitne hmm ali dobro prilagodljivost je nekim ljudima vrlina nije loše to stoičko razmišljanje ako znas sto je, iako ja smatram da je jako lose jer onda si "beskimečnjak" i uvijek sve pokrivaš i ne stojis iza necega sigurno. Godine ili iskustvo ili strpljenje !?! Ja bih se slozio sam oko strpljenja ono je najbitnije bez obzira na godine iskustvo i ljubav.Strpljen spašen! |
|
|
|
|
|
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol: Žensko
|
Sve ovisi o interesima!Svaka zivotna dob ima svoje interese i tu dođe do broblema,ali ako bez obzira na godine dvoje imaju iste interese i zanimacije stvar moze savrseno funkcionirati. |
|
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan... |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
wastedbass je napisao/la: ›
sheila je napisao/la: ›
eee pa da naravno ima nas svakavih...od onih koji svoje komplekse,mane,probleme i vrline pokazuju tako što ih pripisuju drugima,do onih koji to ne rade....i tak...al u biti nisu godine bitne,bitno je ono što je u glavi...covjek uci dok je živ...
|
"covjek uci dok je ŽIV" pa sigurno nije obrnuto , malo ti je misljenje kontradiktorno u jednu ruku spominjes odnos kak starije cure ne traze mlade decke i onda na kraju napises da godine nisu bitne hmm ali dobro prilagodljivost je nekim ljudima vrlina nije loše to stoičko razmišljanje ako znas sto je, iako ja smatram da je jako lose jer onda si "beskimečnjak" i uvijek sve pokrivaš i ne stojis iza necega sigurno. Godine ili iskustvo ili strpljenje !?! Ja bih se slozio sam oko strpljenja ono je najbitnije bez obzira na godine iskustvo i ljubav.Strpljen spašen!
|
hehe niko nije ni mislio da je obrnuto... no dobro, hmm to što je kontradiktorno ne znači da nije istinito...da starije cure rijeđe traže mlađe dečke (naravno ne nužno da se ne hvatamo za svaku riječ) isto tako postoje ljudi kojima godine uopće nisu bitne...što je tu tako čudno...različiti smo svi i ne samo u tom pogledu... "beskičmenjak" he he.. imala sam jednog prijatelja koji je uvijek pričao o dosljednosti,dosljednosti...a od svih koje znam najmanje je bio dosljedan...zašto promijene smatrati lošima,svatko bira kako će se ponašati,oblačiti,što će slušati,zašto osuđivati nekoga...i nazivati takve ljude "beskičmenjacima" gle ljudi se mjenjaju iz dana u dan,upoznaš nekog bolje,pogledaš nešto sa drugog stajališta i možda promijeniš mišljenje o nečemu,ja u tome ne vidim ništa loše sve dok imaš svoje "ja" i misliš da si sa pravim razlogom promijenio stav ili mišljenje..."beskičmenjaci" (smiješna riječ) bi meni bili ljudi koji jednoj osobi pričaju jedno a drugoj osobi pričaju drugo iako ne misle tako i složila bih se da je prilagodljivost vrlina...kao i sve druge osobine ako ih znaš upotrijebiti u pravo vrijeme i na pravi način..znam što je stoičko razmišljanje... he he nećemo se podcjenjivat
kao ni što samo ljubav nije dovoljna tako nije dovoljno ni samo strpljenje...pogotovo u vezama,malo sam ošla u offtopic...
pa ono..ostajem pri onome da nisu bitne godine nego način razmišljanja...slažem se sa ovim potpuno...
meduza_ je napisao/la: ›
Sve ovisi o interesima!Svaka zivotna dob ima svoje interese i tu dođe do broblema,ali ako bez obzira na godine dvoje imaju iste interese i zanimacije stvar moze savrseno funkcionirati.
|
|
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Sve se svodi na jednu stvar, a sad kako tko ima želje i pozdrave, o tome bi u nedogled. |
|
_________________ |
|
|
|
|
|