Autor |
Poruka |
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Danas sam prvi put išla u Rustiku.. pizza je fenomenalna..ogromna, bogata.. nije bilo teoretske šanse da je cijelu pojedem |
|
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
Jučer sam potaknuta vašim postovima naručila pizzu iz Rustike. Tijesto je zakon, oduševila sam se, ali šunka je najodvratnija koju sam ikada probala. Zamišljam da je to neka najjeftinija koja u sebi ima valjda više samljevenog papira nego mesa...užas... |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
kud svi turci tu i mali mujo
narucila jumbo capriciosa iz rustike, i dosla mi poluhladna |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
Ja se drzim Sebastiana, definitivno najbolja pizza u gradu! |
|
|
|
|
|
xo Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
Naručio slavonsku iz Rustike, odlična! al realno sve je dobro dok ja ne moram praviti ručak |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
legica21 je napisao/la: ›
Danas sam prvi put išla u Rustiku.. pizza je fenomenalna..ogromna, bogata.. nije bilo teoretske šanse da je cijelu pojedem
|
Predobra je! Otkad sam probala njihovu Rustiku, samo tamo idem. Dvije osobe se prejedu od jedne pizze. As me dugo neće vidjeti. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
inače sve iz Rustike mi je fenomenalno, jedino sam dobila prošli tjedan nedovoljno pečenu pizzu, ali nije bila prijesna
uglavnom sve pohvale vlasniku i onima koji su uložili trud da u tako kratkom vremenu toliko pokore ostale dostave u Osijeku |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Stella1989
|
Zaboravila sam napisati još jednu pohvalu za Rustiku. Bili smo tamo nekoliko puta i zadnja dva puta je pizza došla 4-5 minuta od narudžbe. Vjerojatno imaju sve spremno jer dosta ljudi dolazi pa im ne treba puno. Nadam se da će zadržati kvalitetu još puno godina. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
nenaxxxos Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Mislila sam da sam našla svoju pizzu ali opet ispočetka.. Rustikom sam bila oduševljena, gušila sam se u prvih 5 pizza.. Zadnje tri onako solidne ali razočaravajuće, ova zadnja je strava stvarno.. Tjesto je totalno sirovo, nije se mogla jesti. Otišla je ravno u koš za smeće(a inače mogu svašta pojesti).. Neznam šta ima to treba i to povećavanje cijena i progresivno pogoršavanje (kod vecine sam to primjetila nažalost)
Eto, opet nemam pizzeriju Rustiko razočarala si me! |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
pizza iz sebastiana i iz novog saloona mi je i dalje naj ako ne i najbolji izbor....koji me dan danas još nikad nije razocarao...
isto tako i sva ostala klopa iz novog saloona mi je najbolja u odnosu cijene ,kvalitete a i kolicine....odnosno tamo nikad nisam ostao gladan |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
xo Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Stella1989
|
nenaxxxos je napisao/la: ›
Mislila sam da sam našla svoju pizzu ali opet ispočetka.. Rustikom sam bila oduševljena, gušila sam se u prvih 5 pizza.. Zadnje tri onako solidne ali razočaravajuće, ova zadnja je strava stvarno.. Tjesto je totalno sirovo, nije se mogla jesti.
|
Ja sam bila zadovoljna Rustikom sve do prije par dana kad su gljive bile čudne, kao da pizza nije bila dovoljno pečena. Nadam se da im je samo bio loš dan i da to neće postati praksa. E, a o kakvim poskupljenjima govoriš? Nisam ništa primijetila. |
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Pizza i sendviči iz Rustike su jako dobri, još bi bilo jako dobro i da se jave na telefon u nekom roku, npr; da ih se ne zove sat i pol vremena... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ako se ne jave odmah, treba im obicno 5 min da se jave.. jbg ako zoves u vrijeme ruckova kda svi zovu, a podosta ljudi narucuje od njih jer su postali najbolji, onda je to sreca
danas narucio i vidim da su podigli cijene, kaze konobar ili podici cijene ili smanjiti porcije.. steta ali opet sve ok |
|
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja si nekako kontam da cu morati odustati od njih (Rustike jel), pogotovo vikendom (!!!). Ne zbog kvalitete hrane jer uvijek kad sam narucivao pizza je bila vrhunska i svjeza i topla, nego iz jednostavnog razloga sto su im kapaciteti kuhinje i dostave postali premali i ne stignu sve pripremiti i dostaviti.
Zadnjih 3-4 puta kad sam zvao, kaze mi decko da moram cekat sat vremena. Jedno stigne za 1:20, drugi put za 1:30, a treci put za 1:40. E tu sam popizdio!
Ili mi odbij narudzbu ili mi reci da cu morati cekati sat i po pa cu zvati dalje, nema problema. Ali nemoj mi brate mili muljati i reci da dolazi za sat vremena kad nema teoretske sanse da stigne za sat vremena!
Tako da, vjerojatno se opet Saloon vraca u igru... |
|
|
|
|
|
|
|