Autor |
Poruka |
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: Žensko
|
pa za tvoj pojam ja sam mutavac! eh, je ti neki pojam! |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
Vila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa za tvoj pojam ja sam mutavac! eh, je ti neki pojam!
|
da, ti si bas apstinirala daj molim te |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
odluka nije "apriori" ničija. kako su zajednički sudjelovali u začeću, zajedno moraju i kroz trudnoću, ili pobačaj. poanta je u tome da nitko nema pravo staviti točku na "i"... |
|
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
e kako vidiš žene ne misle tako...tko bi rekao, ha? |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
|
nisam iznenađen.
u nekom drugom postu sam nedavno napisao kako, srećom, ne živimo u demokraciji...
brdo dokaza toj tvrdnji na ovoj temi... |
|
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
gazda777 je napisao/la: ›
odluka nije "apriori" ničija. kako su zajednički sudjelovali u začeću, zajedno moraju i kroz trudnoću, ili pobačaj. poanta je u tome da nitko nema pravo staviti točku na "i"...
|
slažem se |
|
|
|
|
|
deer_hunter
|
Žena ne može smatrati da je to njezino tijelo pa radi što hoće s njim, jer to čega se rješava ili ne rješava nije NJEZINO tijelo - nego djetetovo. A dijete nije sama napravila... daklem, nije samo njezino.
ps: ubit će me feministkinje |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Hm. Neće te ubit feministkinje ako se domah ne ogradiš: u odluci moraju sudjelovati oni koji su sudjelovali u začeću, ali nikako i nitko drugi (država, crkva... roditelji, plemenski starješine!) |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Zesce zajebana situacija...
U biti, u situaciju u kojoj je riba vec trudna moguce je jedino poduzeti mjere koje ce minimalizirati posljedicne stete.
Dakle, sve ovisi o situaciji. Kad si 3 banke i to se omaklo, a riba nije neki karakterni montrum - jebiga, onda ti brak ne gine. ;-)
Ali, ako ste 15 godina, oboje imate zivot ispred sebe... onda, hmmm...
Btw. neka sada zene dube na glavi koliko hoce, ali meni je glupa malo spika o tome da je to zenina odluka. Jebote, da bi se napravilo dijete osim jajasca je potrebna i ona druga komponenta, to sto se ponekad proguta ne znaci da ne vrijedi. ;-) |
|
|
|
|
|
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
|
deer_hunter je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Žena ne može smatrati da je to njezino tijelo pa radi što hoće s njim, jer to čega se rješava ili ne rješava nije NJEZINO tijelo - nego djetetovo. A dijete nije sama napravila... daklem, nije samo njezino.
ps: ubit će me feministkinje
|
neće. morale bi prvo mene... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
deer_hunter je napisao/la: ›
ps: ubit će me feministkinje
|
neće te ubit, samo će se smijati don anto baković bi bio ponosan na tebe..
abortus postoji. abortus se prakticira. i svaka žena ima na njega pravo. pjenite se do preksutra. |
|
|
|
|
|
deer_hunter
|
gazda777 |
|
|
|
|
|
Naslonjač
Ukupno postova: 4 Lokacija: kuća Spol: Nebitno
|
Sad nitko ne zeli priznati da bi dopustio svojoj curi da pobaci. Svi su kao veliki vjernici pa im vjera zabranjuje pobacaj. Svi kao vide zivot u zametku starom 3 tjedna. Ma dajte... Mozda je to jedini izlaz iz situacije.
Zar je bolje roditi dijete pa da cijeli zivot gladuje i prosi na ulici? |
|
_________________ Naslon |
|
|
|
deer_hunter
|
|
|
|