| Autor | Poruka | 
| noob 
 Ukupno postova: 182 Spol:    Muško  | 
| 
 stadion Gradski vrt, 20:05h

SVI NA ISTOK!!!
  |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Mladjo 
 Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:    Muško  | 
| 
 podrazumijeva se. evo baš sam sad skupljo karte za ekipu sa sto strana |  
|  |  
| _________________

"When bad men combine, the good must associate; else they will fall one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle" 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| rden 
 Ukupno postova: 17 Lokacija: Retfala Spol:    Muško  | 
| 
 Jel ima ko kartu da nece ici na utakmicu |  
| 
 Zadnja promjena: rden; 19.08.2007.  14:49; ukupno mijenjano 1 put.
 |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| DonQuijote 
 Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  | 
| 

nemam viška. malo se muvaj pored ulaza, dat će ti već netko. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Burence 
 Ukupno postova: 143 Spol:    Muško    | 
| 
 mislim da su se dečki napokon trgli, počeli igrati i zalagati na tekmama pa mislim da bi bilo i od nas u redu da se nakon toliko godina trgnemo i počnemo KUPOVATI ulaznice, pa makar i one za ženu i djecu!svi puno očekuju nešto od NK Osijeka a  rijetko tko je spreman odvojiti 20 ili 30 kn za njega i onda se ljutimo kad neki igrač pokupi prnje i ode iz osijeka.. a odakle klubu novaca da zadrzi takve igrace kad je od 2k ljudi na tribinama, svega njih 10%(ako i toliko) kupilo ulaznicu!? |  
|  |  
| _________________
 www.pivopije.com

|  | 
	|  | 
|  | 
| kvakica 
 Ukupno postova: 339 Spol:    Nebitno  | 
| 

u potpunosti se slažem s tobom!! Samo se nadam kad već tako pričaš da onda i kupiš ulaznicu      .

Ja osobno (bit ću iskrena) nikad nisam kupila ulaznicu a niti bila na utakmici. Hebiga, em sam žensko em nikad nitko nije htio ići. Znam kriva sam i svjesna sam toga. |  
|  |  
| _________________
 Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| DonQuijote 
| 

ja htio kupiti tu za žene ili dijete, čak sam im i rekao: "dajte mi jednu za žene ili dijete!", ali ne daju. kažu da moram kupiti za muškarce. onda iz principa nisam htio, ne želim podržavati tu diskriminaciju!   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Mladjo 
 Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:    Muško  | 
| 
 svi na istok danas! i nemoj da vidim da je neko bio na forumu u vrijeme tekme!   |  
|  |  
| _________________

"When bad men combine, the good must associate; else they will fall one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle" 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| allein 
 Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:    Muško  | 
| 
 Ako ćeš ti biti na tekmi, kako ćeš vidjeti dal je netko na forumu? |  
|  |  
| _________________
 The voices are back. Excellent.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| marrai 
 Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:    Žensko  | 
| 
 ne mogu na istok    ,iako bih htijela doživjeti tu uzavrelu atmosferu al' bit ću pred tv-om s bocom osječkog   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Burence 
| 

| 
u potpunosti se slažem s tobom!! Samo se nadam kad već tako pričaš da onda i kupiš ulaznicu      .

Ja osobno (bit ću iskrena) nikad nisam kupila ulaznicu a niti bila na utakmici. Hebiga, em sam žensko em nikad nitko nije htio ići. Znam kriva sam i svjesna sam toga.
 |  
heheeee, kupujem od kada sam se zaposlio.. slikao bih ju da ti dam i dokaz al nemam volje jer sam se vratio sa tekme... onaj jebeni zapad je otvoren samo zbog dinamovih navijača; kad su dali golove, 90% zapada je pljeskalo! fuj, sramota! |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Burence 
| 

| 
ne mogu na istok    ,iako bih htijela doživjeti tu uzavrelu atmosferu al' bit ću pred tv-om s bocom osječkog    |  
cura koja prati nogoš i pije vopi, i to osječko!? grrrrrrrrrrrrrr...   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| DonQuijote 
| 
 kakva krađa, suđenje je bilo tragikomično! |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| debeli 
 Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol:    Nebitno  | 
| 
 je najviše nas je Luka pokro   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| kvakica 
 Ukupno postova: 339 Spol:    Nebitno  | 
| 
 e, a kakva tučnjava je bila? Nisam baš u tolu a nigdje ne piše? |  
|  |  
| _________________
 Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi.
 |  | 
	|  | 
|  | 
|  | 
|  |