Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
metaja

Ukupno postova: 23
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 03.09.2011. 3:44 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

DeusExMachina je napisao/la:
zen031 je napisao/la: Može li redakcija u javnoj poruci objasniti što je u postu forumaša "metaja" hejtersko trollanje, kako i mi ostali forumaši ne bismo činili takve forumske prekršaje,

Hejtersko trollanje je kad se netko registrira samo zato da bi na točno određenoj temi, ili tekstu točno određenog autora opetovano hračkao ad-hominem (vrijeđanje, što je i uklonjeno).

Argumentirani kritički osvrti se ne uklanjaju, što je razvidno upravo na ovom primjeru.

Deus ex Machina,
moderator foruma portala Osijek031.com

Sram te bilo Deus ex Machino!

Jedina istina je da sam novoregistriran.

Od kada sam se registrirao, postao sam na tri teme na forumu. Samo je ova vezana za dotičnog autora.

Kritički osvrti su mi uklonjeni. Kritika je bila usmjerena na tekst i na spisateljske sposobnosti autora.

A kritički osvrti hvale (postani bez ikakvog argumenta) su ostavljeni.

Još jednom, sram Te bilo!

Lažeš i pristran si!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tranquilize
Ukupno postova: 548
Post Postano: 03.09.2011. 10:16 
Naslov:  

metaja je napisao/la :
DeusExMachina je napisao/la:
zen031 je napisao/la: Može li redakcija u javnoj poruci objasniti što je u postu forumaša "metaja" hejtersko trollanje, kako i mi ostali forumaši ne bismo činili takve forumske prekršaje,

Hejtersko trollanje je kad se netko registrira samo zato da bi na točno određenoj temi, ili tekstu točno određenog autora opetovano hračkao ad-hominem (vrijeđanje, što je i uklonjeno).

Argumentirani kritički osvrti se ne uklanjaju, što je razvidno upravo na ovom primjeru.

Deus ex Machina,
moderator foruma portala Osijek031.com

Sram te bilo Deus ex Machino!

Jedina istina je da sam novoregistriran.

Od kada sam se registrirao, postao sam na tri teme na forumu. Samo je ova vezana za dotičnog autora.

Kritički osvrti su mi uklonjeni. Kritika je bila usmjerena na tekst i na spisateljske sposobnosti autora.

A kritički osvrti hvale (postani bez ikakvog argumenta) su ostavljeni.

Još jednom, sram Te bilo!

Lažeš i pristran si!

ajde ne glumi tu moralnu vertikalu, kritika nije bila usmjerena samo na "tekst i spisateljske sposobnosti autora"

Citat: ... onda mi frend pošalje link gdje se može pogledati autora i na videu...

ooooooo bože!

http://www.youtube.com/watch?v=MCyWgxnGGhI

Sad je ipak sve jasnije. Ma kakav putopis, kakav roman, kakvo pisanje!

Hrvoje, samo vozi, vozi i vozi! I onda kad ti dođe da opet nešto pišeš i dijeliš to sa javnosti, sjedni na svoj bicikl i još vozi.

ocito je da vrijedjas doticnoga kao osobu, jel tebe i tvog frendica netko tjera da posjecujes ovaj portal ? ili pak da citas tekstove doticnoga ? jeli placas za uslugu koristenja ovog portala? sta si se fiksirao toliko na ovoga covjeka, nije on kriv za tvoje frustracije

metaja

Post Postano: 03.09.2011. 16:15 
Naslov:  

tranquilize je napisao/la :

ajde ne glumi tu moralnu vertikalu, kritika nije bila usmjerena samo na "tekst i spisateljske sposobnosti autora"

ocito je da vrijedjas doticnoga kao osobu, jel tebe i tvog frendica netko tjera da posjecujes ovaj portal ? ili pak da citas tekstove doticnoga ? jeli placas za uslugu koristenja ovog portala? sta si se fiksirao toliko na ovoga covjeka, nije on kriv za tvoje frustracije

Vrijeđam dotičnog kao osobu????

Meni je jasno da se on može naći uvrijeđen ako mu kažem da piše grozno i da su mu spisateljske sposobnosti toliko slabe da bi po mom mišljenju bilo bolje da se prestane baviti "pisanjem".

Ali dragi moj tranquilizeru (i još draži moderatoru) to nije argumentum ad hominem.

Jel tebe netko plaća da čitaš moje komentare ili da na njih odgovaraš? Smile Ne, vjerojatno. Nego su te samo isprovocirali. Toliko te isprovocirali da si reagirao.

E vidiš mene je tako isprovocirao "putopis" Bic, bajs. Pa sam reagirao i rekao što mislim o njemu.

Zar je zaista tolika pogreška napisati: "Meni se ovo ne sviđa. Dapače, meni je ovo užasno loše. A utor teksta svakom rečenicom dokazuje svoju ogromnu nesposobnost da kontrolira vlastite misli te očito ima velikih problema pretakajući ih u smislenu književnu formu."???

Ne, ozbiljno. Zar je hejterski reći. Oavo je grozno, ne sviđa mi se, a autoru poručiti kako smatram da je bolje da v iše ni ne piše - jer je užasan. ???

tranquilize
Ukupno postova: 548
Post Postano: 03.09.2011. 17:04 
Naslov:  

i opet ga ti sa "nevinasce"

"... onda mi frend pošalje link gdje se može pogledati autora i na videu...

ooooooo bože!

"

dovoljno je samo ovo quotati, neda mi se vise..

metaja

Post Postano: 03.09.2011. 17:36 
Naslov:  

tranquilize je napisao/la:
i opet ga ti sa "nevinasce"

"... onda mi frend pošalje link gdje se može pogledati autora i na videu...

ooooooo bože!

"

dovoljno je samo ovo quotati, neda mi se vise..

Pa znam valjda što sam napisao. Ne tvrdim ni da sam nevinašce ni da nisam. Tvrdim da nisam vrijeđao autora sa argumentum ad hominem.

Ako ti treba pojašnjenje tog mog posta, pa šta ne kažeš.

Dakle iz videa koji je autor snimio i postavio na youtube meni je sasvim jasno o kakvoj se književnoj veličini radi. Dakle potpuno je jasno da se radi o mladcu, neiskusnom, nedovoljno elokventnom (...) i video samo potvrđuje i pojašnjava nevještost, nezgrapnost i uopće neumjeće pisanja koju autor pokazuje u svojim tekstovima.

Zar je to argumentum ad hominem.

Nisam rekao vidi ga što je ružan, ergo ne zna pisati.

Zar je zaista zabranjeno izreći stav, ako nije hvaljenje teksta i persone dotičnog?

Skoči u forum: