ajde ne glumi tu moralnu vertikalu, kritika nije bila usmjerena samo na "tekst i spisateljske sposobnosti autora"
ocito je da vrijedjas doticnoga kao osobu, jel tebe i tvog frendica netko tjera da posjecujes ovaj portal ? ili pak da citas tekstove doticnoga ? jeli placas za uslugu koristenja ovog portala? sta si se fiksirao toliko na ovoga covjeka, nije on kriv za tvoje frustracije
|
Vrijeđam dotičnog kao osobu????
Meni je jasno da se on može naći uvrijeđen ako mu kažem da piše grozno i da su mu spisateljske sposobnosti toliko slabe da bi po mom mišljenju bilo bolje da se prestane baviti "pisanjem".
Ali dragi moj tranquilizeru (i još draži moderatoru) to nije argumentum ad hominem.
Jel tebe netko plaća da čitaš moje komentare ili da na njih odgovaraš?

Ne, vjerojatno. Nego su te samo isprovocirali. Toliko te isprovocirali da si reagirao.
E vidiš mene je tako isprovocirao "putopis" Bic, bajs. Pa sam reagirao i rekao što mislim o njemu.
Zar je zaista tolika pogreška napisati: "Meni se ovo ne sviđa. Dapače, meni je ovo užasno loše. A utor teksta svakom rečenicom dokazuje svoju ogromnu nesposobnost da kontrolira vlastite misli te očito ima velikih problema pretakajući ih u smislenu književnu formu."???
Ne, ozbiljno. Zar je hejterski reći. Oavo je grozno, ne sviđa mi se, a autoru poručiti kako smatram da je bolje da v iše ni ne piše - jer je užasan. ???