Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
metaja

Ukupno postova: 23
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 02.09.2011. 19:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@ Admin:

Molim Vas za odgovor zašto su moji postovi u kojima izražavam mišljenje o ovom tekstu (mišljenje koje je oprečno hvali i pozitivnoj kritici) obrisani?

Svih sam se pravila ovog foruma pridržavao i pridržavati ću se.

Jedina moja "greška" je što ne pišem "Barvooooo majstore" ili "odličan tekst, samo tako naprijed".

Zar se svi postovi na ovom forumu koji ne hvale Vaše autore i njihove tekstove brišu?

Ako je tako odoh ja odavde. S nasilnicima se ne družim.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
metaja

Ukupno postova: 23
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 02.09.2011. 19:20 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

-nella- je napisao/la:
Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ukus.

Zašto, ali zašto na svakoj jebenoj temi uspijete spomenuti rat, lošu ekonomsku situaciju i politiku?! Kako uspijette povezati svaki tekst/najavu/reklamu s politikom? FUj.

Slažem se!

Ali ne smije se izgleda ne sviđati ovaj gore (za mene užasan) tekst. Samo hvala ostaje, a nenaklonjena kritika se briše.

Čak nemam pravo ni odgovoriti ovima koji mi pišu da sam bez snova, frustriran, izmučen ratom i lošom situacijom - samo zato što mi se od cijelog "Bic bajs putopisa" lagano prevrće želudac dok ga čitam uz inače zaista odličnu kavu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: