Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
jabukaOS
Ukupno postova: 112
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.08.2011. 18:56 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ljilja je napisao/la:
dim je napisao/la :
Mrky007 je napisao/la:
Kamere i visoke kazne i da vidis kako više neće biti razbijanja i kidanja gradske imovine.
Kakvi su to ljudi koji idu razbit crvenog fiću? Bolesnici

Potpuno se slažem, uvesti drastične kazne za svaki vandalizam, napraviti će se trg Slobode, otkriti uskoro obnovljeni spomenik u Tvrđi usput prije nekih 10-15 godina su ga oštetili, znalo se tko je to napravio i ništa se nije poduzelo. Što više kamera i osvjetlit taj prostor, i sve da to bude na ekranu dežurnog u policiji, to je daleko jeftinije nego obnavljati iza kretena. Za poštene ljude te kamere ništa ne znaće, ali lopovima da.

da, koje smo mi to društvo kad treba čuvati gvožđurije bezveze postavljene po ulicama?
koje smo to mi društvo kad je struka ignorirana i marginalizirana, pa nam vizure kroje polupismenjaci i skorojevići?
koje smo to društvo kad klinac (bio klinac onda) koji je bio u "zajedničkim snagama" za rušenje jednog od pilona kuginog spomenika, danas propovijeda o ekologiji???
kakvi su to ljudi koji idu razbit crvenog fiću? pa crvenog fiću je već razbila jugosrbočetnička banda,kaj ne?

kaj??

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jabukaOS
Post Postano: 20.08.2011. 19:17 
Naslov:  

Gradjanin je napisao/la:
jabukaOS je napisao/la :
ljilja je napisao/la:
francika je napisao/la :
Nek se napravi kružni tok i prebace spomenik u sredinu kružnog toka, pa valjda onda nitko neće skakati po njemu nasred raskršća.

a tko će platit postavljanje kamera? građani i građanke od svojih poreznih davanja? pa dosta već dajemo raznim kolobarićima za penzije!!!!!!!!!

"h..." ih spomenik da ih "h..." spomenik! narod nema šta da jede a oni bi kamere Glavom o zid
gori su od partizana!

Ti ćeš platiti. Ako nećeš, odseli se iz grada i riješen problem.

Molim administratore da uklone fašističke komentare JabukeOS.

Ili objasnite zašto dajete mogućnost zlobnim ljudima da kategoriziraju sudionike rasprave i promoviraju fašističke ideje po kojima se oni s drugačijim mišljenjem o stranke na vlasti trebaju udaljiti iz Osijeka.

To je relativizacija osnovnih ljudskih prava koje vi tolerirate.

Ako bih ga ja stilski izražajno i banalno poslao u pičku materinu to bi obrisali, ali reći nekome da mu nije mjesto u gradu, jer je tu vlada diktatura i samovolja, je ok?!

možeš me poslat i u 3 Smile

paradox1991

Ukupno postova: 47
Zabranjen pristup
Post Postano: 21.08.2011. 12:07 
Naslov:  

jabukaOS je napisao/la:
ljilja je napisao/la:
jabukaOS je napisao/la:
davorccc je napisao/la:
A da maknete tu sramotu?!

jedino na ovom portalu negativni komentari o toj instalaciji...na svim drugim portalima same pohvale...zaključite sami Razz

onda je zaključak da je ovo jedini normalan portal

s nenormalnim forumasima
slažem se...sve budala do budale,čast iznimkama...

jabukaOS
Post Postano: 21.08.2011. 17:29 
Naslov:  

opet ja u offtopicu Smile

Skoči u forum: