Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
@Mrky, a koji dio onoga sto sam napisao si "pobio" ovim tekstom?! Vjerujem da si htio kao nesto argumentirati, ali morat ces se malo vise potruditi.
S obzirom da je izgledano kako slabo razumijes procitano (vjerojatno si u skoli mrzio one trenutke kad je trebalo razglabati o tome "sto je pjesnik htio reci"), mozda ne bi bilo zgorega pojednostaviti sto pise u tekstu:
- Bubalo najavio kaznjavanje onih koji postavljaaju i lijepe reklame na tramvajske stupove [pretpostavljam da misli na one "kredite" i sl.] - sasvim ok, iako sam mislio da se to odavno cini. Ne spominju se neke druge oglasne povrsine.
- Kamenko kaze da nece dozvoliti postavljanje sendvica oko tramvajskih stupova [zar su svi ovi dosadasnji postavljani bez ikakvih dozvola?!]. I opet, mislio sam da se za sav taj cirkus s tim sendvic-reklamama morala dobiti nekakva dozvola. Izgleda da je do sada vladalo bezakonje i divlji zapad, a vidjet cemo kako ce biti ubuduce.
- Medic pere ruke od tih sendvica, jer smatra da nije na GPP-u da odlucuje tko moze postavljati sendvic-reklame, vec o tome treba brinuti Grad [i tu je u pravu].
Ostatak teksta je reklama GPP-u i njegovim oglasnim pozicijama [koliko mjesecno GPP uplati Glasu kako ovaj ne bi propao? (bilo bi zanimljivo saznati koliko sva gradska poduzeca, ili poduzeca u kojima Grad ima suvlasnistvo (odnosno porezni obveznici) uplate u TV, novine i internetske biltene pod kontrolom HDSSB-a koji nas svakodnevno izvjestavaju kako nam je u Osijeku super i nikad nije bilo bolje)] te prica o bojanju stupova.
Da skratim, u tekstu se ne govori o tome je li komunalnim redom doista uredjeno smiju li se postavljati zastavice [pretpostavljam da je], sendvici i sve sto se moze "okaciti" na tramvajske stupove, ne govori se o tome ima li izuzetih ulica od tog kiceraja, ne govori se o tome koga je, kada i za koliko Grad kaznio nekoga jer je "nakacio" one sendvice ili lijepio plakate po tramvajskim stupovima.
Zatim, ne govori se nista o svim oglasnim povrsinama u gradu, cime su regulirane, provodi li Grad uopce vlastite odluke, koliko novca se skupilo, koliko se moglo skupiti... Vjerojatno o tome nesto pise u komunalnom redu, sjecam se da je Bubalo cak i najavljivao nekakvo katalogiziranje, ali od toga do sada nije bilo nista. Ako nema tih temeljnih postavki, iluzorno je ocekivati da onda postoji i netko tko to provodi.
Ovakve apsolutno netransparentne okolnosti su plodno tlo za korupciju gdje npr. vlasnik nekoliko oglasnih povrsina ubode N/3 novca u neciji dzep, umjesto da u gradski proracun uplati N kuna poreza na naruznjivanje grada. Primatelj novca sretan jer je zaradio za sebe i/ili stranku, davatelj novca sretan jer je prosao jeftinije nego da je postivao komunalni red, jedino su gradjani ti sto puse, jer ruglo trpe potpuno besplatno, odnosno bez ikakve koristi od tog silnog sarenila.
@Mrky, bolje se prijavi u stranacku brigadu za saranje procelja i lijepljenje plakata, vjerujem da bi tamo ostvario bolje rezultate od rasprava po tim internetima. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
Pisalo je ovdje da si ti Mungose novinar ili vlasnik ovoga pa zašto onda sam to ne istražiš nego samo nešto nagađaš?
Zašto ti smeta što GPP plaća Glasu Slavoniji kojeg čitaju desetine tisća ludi a ne smeta ti što plaća ovdje na tvom portalu koji kopira tekstove od glasa ? |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
@Mungose ovo zaslužuje odgovor... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
jabukaOS Ukupno postova: 112 Spol:  Nebitno
|
Da, pisalo je, ali očito ni ovdje nema demokracije i slobode govora. Samo sam zaključio da Mungos i Ingo, koji su vlasnici ovog portala pljuju po GPP-u dok istovremeno vrte njihovu reklamu. Pozvao sam ih, da, kada su već toliki moralisti, otkažu sve ugovore kako s GPP-om, tako i s ostatkom gradskih firmi. Isto tako, fer i korektno bi bilo da novac koji su već primili temeljem tih ugovora vrate tim firmama. |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Da, pisalo je, ali očito ni ovdje nema demokracije i slobode govora. Samo sam zaključio da Mungos i Ingo, koji su vlasnici ovog portala pljuju po GPP-u dok istovremeno vrte njihovu reklamu. Pozvao sam ih, da, kada su već toliki moralisti, otkažu sve ugovore kako s GPP-om, tako i s ostatkom gradskih firmi. Isto tako, fer i korektno bi bilo da novac koji su već primili temeljem tih ugovora vrate tim firmama.
|
čekaj malo, sad mi nije baš bistro a tko je onda redakcija031? |
|
|
|
|
 |
|
"službeni" profil Mungosa i Inga  |
|
|
|
|
 |
simo031
|
Razočaran sam ... Ni Đapić, ni Glavaš, ni Sanader, ni Kukuriku, nego @Mungos i @Ingo.
Kuda to ide ova zemlja? |
|
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
zanimljivo mi je čitat neke starije tekstove ovdje i raspravu na forumu kad se ovo uzme u obzir  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Felt, Hedl, Flauder, vlasnik, Ingo... jos samo nisam bio Isus i Tudjman. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
simo031
|
Hitno potraži pomoć. Ti si podvojena, potrojena, početvorena osoba ...  |
|
|
|
 |
|
ajde obrisi nam komentare, predugo su tu  |
|
|
|
|
 |
The Forger Ukupno postova: 145 Spol:  Nebitno
|
i meni smeta gpp-ov oglas na osijek031.oćeš ga maknit sad iako dobivaš novac za njega? |
|
|
|
|
 |
|
Tudjman sigurno ne mozes biti...to jednostavno nisi ti. |
|
|
|
|
 |
conspiracy Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
@mungos i ostali haespeovci vidim da vi puno pretpostavljate, a trebali bi ste znati da je pretpostavka majka svih zaje.. baš zato jer ste se vi puno puta zaje.... kada ste pokušali oprati lovu dok ste "bili" na vlasti... da se razumijemo, zastavica je bilo razno raznih i dok je hsp bio na vlasti samo prije nego ih je itko uspio vidjeti i žaliti se na njih, đapić ih je pojeo... samo se nadam da ostale nižerazredne (što se inteligencije tiče) stranke koje su odvele državu u dužničko ropstvo neće uključiti u smišljanje nekih "pametnih" pametnih prijedloga za riješavanje "problema" zastavica... |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Felt, Hedl, Flauder, vlasnik, Ingo... jos samo nisam bio Isus i Tudjman.
|
evo, sad sam sam sebi dao bas dobru ideju ... idem otvoriti jos 20 klonova pa cu sam potvrdjivati svoje postove i tako ce svi misliti da vecina misli kao i ja, i nitko nece primjetiti da sam se jucer registrirao i da imam 2 posta ... ups ... jesam li sad automatski postao clan HDSSBa ? |
|
|
|
|
 |
 |
|