Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
-nella-

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.01.2011. 14:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Leteci mungos je napisao/la :

Pravi prijatelji bi im slomili ruke i noge da su znali da ovi idu svercati drogu iz Paragvaja.

Bravo, evo kikača.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
stopglupimljudima

Ukupno postova: 16
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.01.2011. 14:01 
Naslov:  

-nella- je napisao/la :
Leteci mungos je napisao/la :

Pravi prijatelji bi im slomili ruke i noge da su znali da ovi idu svercati drogu iz Paragvaja.

Bravo, evo kikača.

Eh,da su znali............

markonato
Ukupno postova: 380
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.01.2011. 14:30 
Naslov:  Re: Dvojica Osječana uhićena u Paragvaju zbog šverca droge u želucu

stopglupimljudima je napisao/la :

Ponovno pokušavam objasniti da ja nisam niti na jednoj strani,NEUTRALNA RAZUMIJEŠ??!!??!! Ne poznajem mladiće,a pogotovo da smo u krvnom srodstvu. Niti pljeskat,niti branit,niti sudit...to je moj izbor!! A ti blaćenjem niti pomažeš obitelji,niti ćeš koga opametiti,niti ćeš nekom postaviti mišljenje da i društvo misli da je to krivo što rade!!!!

Naravno da ti vjerujemo mi glupi ljudi. Zato se i logiraš na sve portale kako bi ih branila i objašnjavala kako su glupi oni koji ih osuđuju. Pored takvih prijateljica nisu im potrebni neprijatelji Very Happy

stopglupimljudima

Post Postano: 17.01.2011. 14:34 

markonato je napisao/la :

Ponovno pokušavam objasniti da ja nisam niti na jednoj strani,NEUTRALNA RAZUMIJEŠ??!!??!! Ne poznajem mladiće,a pogotovo da smo u krvnom srodstvu. Niti pljeskat,niti branit,niti sudit...to je moj izbor!! A ti blaćenjem niti pomažeš obitelji,niti ćeš koga opametiti,niti ćeš nekom postaviti mišljenje da i društvo misli da je to krivo što rade!!!!

Naravno da ti vjerujemo mi glupi ljudi. Zato se i logiraš na sve portale kako bi ih branila i objašnjavala kako su glupi oni koji ih osuđuju. Pored takvih prijateljica nisu im potrebni neprijatelji Very Happy

Ulogirana sam kao i ti na 24 i osijek..??? NE BRANIM NIKOG AKO TI MOŽE TO DOPRIJET DO GLAVICE PO 10 PUT PIŠEM

stopglupimljudima

Post Postano: 17.01.2011. 14:54 

markonato je napisao/la :

Zato ja ne govorim o onome što neznam. Da možda ne znam šta se iza toga skriva,vjerovatno bi isto kao i ti naivno osuđivala,i vjerovala svim medijskim natpisima.

Eto nadam se da netko iz policije čita ovo i da će te pozvati na razgovor kada znaš tko ih je tamo poslao i tko im je to sve organizirao, skrivanjem tih podataka činiš kazneno dijelo. Kako mene nitko nije nikada pitao da idem švercati drogu iz Paragvaja? Kako ja ne znam tko stoji iza ovoga? Kako se ja ne družim sa ljudima koji dilaju drogu? Kako to da ne znam niti jednog dilera? Očito sam ja glup i čudak...

JER SAM JA MAFIJA,HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoči u forum: