Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
chosen

Ukupno postova: 587
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 08.01.2011. 14:01 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

diva je napisao/la:
Ti mora da si već isprobao relaksirajući Pipunićev wellnes....kada si ovako opušten??
A što ti nešto konkretno djeluješ na opću dobrobit osim pisanja na ovom forumu haaa?
Ili samo voliš miris gov....aaaa????? brrrrrr

chosen

Zabranjen pristup
Post Postano: 08.01.2011. 17:51 
Naslov:  

fear of the dark je napisao/la:
chosen je napisao/la :
a jebeš mi mater kad netko nešto dobro napravi samo znate srati...srati i prigovarati preko interneta...a u pravom svijetu šutite i manji ste nego točkica mala...nevalja kad netko dobro nešto napravi nevalja kad netko loše nešto napravi..
baš ste nezahvalna papučarska govna osijek031.com smile jedino preko interneta ste najpametniji i sve znate..osijek031.com smile

rasprava ima smisla tek kad postoje 2 strane koje drugačije razmišljaju.....
a vidim da ti u očitom nedostatku argumenata-jer ja ih ne vidim-pribjegavaš vrijeđanju...
svatko tu može reći što želi....i definitivno nije naodmet bar minimum uvažavanja.....
ali eto lakše je reći da su svi govna,jer razmišljaju drugačije od tebe........nego podastrijeti koju smislenu argumentiranu rečenicu koja bi nas uvjerila u suprotno...
što se mene tiče,neka im wellnes i neka uživaju i daj Bože da imaju koristi od njega
ali nekako mi se čini da bi ljudi imali više koristi od viška novaca na računu koje bi mogli potrošiti na način na koji žele...slobodnih dana......ili nešto od onoga što je @tamna strana naveo...da ne ponavljam...
možda vrijeme pokaže da su oni koji "pljuju" u krivu....po meni je i to dio života....
kakav je to čovjek koji tokom života i pod utjecajem okolnosti ne mijenja razmišljanja i ne prizna kad je u krivu.....

moje je mišljenje izrečeno u mom postu-prethodnom i da se ne ponavljam....

a za kraj ću reći.....mislili su i Trojanci da im je konj dar poslan od bogova....

chosen

Zabranjen pristup
Post Postano: 08.01.2011. 19:58 
Naslov:  

chosen

Zabranjen pristup
Post Postano: 08.01.2011. 23:44 
Naslov:  

alex os je napisao/la:
treba cjenit svaki pokušaj poslodavca da radniku olakša posao i da svi budu sretniji,pa makar to radili da ne moraju porez platit......neka je tako dok radnici dobiju plaću na vrijeme,a kada plaća počne kasnit onda treba poslodavcu dati do znanja da je on gazda u tvornici,a izvan nje je gazda svaki onaj gladni radnik koji bi sve učinio za svoju egzistenciju !

Skoči u forum: