Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
model500
Ukupno postova: 61
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 16.12.2010. 21:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

maniche je napisao/la :
model500 je napisao/la :

Hm da,nas 50 se kuži u techno...pa pored ove kuruze ovdje taj broj i ne može biti veći! U krajnjem slučaju i bolje da nije jer ovi ljudi (a i ti skupa s njima) ne zaslužuju neku bolju glazbu kad malo bolje pogledam. Mislim ono,ako netko jede govna na šlepere to si definitivno ti,jer upravo odgovaraš onom profilu lažnih partijanera o kojim sam pričao malo ranije,a to što si se jadan isprepadao na partyima i sada zbog njih imaš PTSP i visiš samo u svojoj sobi nije moj problem...haha,ma jadan ti! Da,baš sam poremeČen što te sprdam,jedan veliki tinejĐerski osijek031.com smile i ROFL na sve to.

meni je fascinantno koliko ti gluposti uspiješ staviti u jedan svoj post Mr. Green
da ti puno ne pišem, ovaj klipić te najbolje opisuje, samo ti fali kapa dvorske lude.

Čovječe,full sam te posprdao i pokrij se ušima,izgorio si hahaha osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
model500
Ukupno postova: 61
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 16.12.2010. 21:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

dino_bno je napisao/la :
Boost je napisao/la:
Mislim da bi trebali biti objektivni, a oko ovakve teme to je malo teže.
Nepobitna činjenica je da najviše sranja uvijek ima oko cajki..što od nekih sitnica, preko razbijanja, tučnjave, ubojstava.
Isto tako je činjenica da su stihovi uglavnom smeće baš kao i kod nekih drugih pravaca glazbe, ali se u cajkama(stihovima) češće potiče seljaštvo, primitivizam, alkoholizam, kurvanje itd.
Naravno da u cajkama istinski uživa tek mali postotak ljudi pošto je ta glazba uglavnom uistinu loša, a ostatak ljudi nema karakter pa idu na cajke da budu IN, cool, da ne budu odbačeni od društva itd.
Poznajem jako veliki broj ljudi i definitivno mogu povući paralelu između cajkaroša (onih pravih, koji i žive na taj način) i određene nepismenosti (nezanje pravopisa, gramatike), pojačanog uživanja u alkoholu i to čak na dnevnoj bazi, dosta izraženije promiskuitetno ponašanje, eventualno određena agresija iako to viđam i drugdje pa ne mogu to baš direktno povezati s cajkama...siguran sam da netko može.

Evo ja ih slusam zadnje 3 godine, pijem vecinom, ne uvijek, svaki vikend(cet,sub) i nisam se nijednom potuko, zavrsio srednju s 4, polozio maturu s 4 i trenutno sam na faxu i jel sam ja nepismen, agresivan i kroner? citaj komentare prije i vidt ces da je receno da previse generalizirate stvari.

Nisi nepismen ali jednostavno nemaš ukusa osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: