Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
eto ga, pa kad zasvira u osijeku opet jelena rozga i miroslav ilic, opet ce te reci da se u osijeku ne događa ništa i da samo cajke sviraju
|
hoćemo. |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
neki očito nikad neće shvatiti...  |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
neće shvatiti da za tribute bend ne može cijena biti 60 kuna. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
neće shvatiti da za tribute bend ne može cijena biti 60 kuna.
|
Naravno, trebao je upad bit 20-tak kuna da ti i još nekoliko parkić-boysa možete doć..
a to što bi oni zaradili nekih 100€ po glavi, manje je bitno  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
neće shvatiti da za tribute bend ne može cijena biti 60 kuna.
|
Naravno, trebao je upad bit 20-tak kuna da ti i još nekoliko parkić-boysa možete doć..
a to što bi oni zaradili nekih 100€ po glavi, manje je bitno
|
tvoje izljeve inteligencije se ne isplati ni komentirati jer si bijedni forumski polučovjek.  |
|
|
|
|
 |
maniche
|
Možda,ali sam u pravu.
bit će nešto za cekija pa ćeš moći pisati kako je bilo suuuper..strpi se samo  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
Možda,ali sam u pravu.
bit će nešto za cekija pa ćeš moći pisati kako je bilo suuuper..strpi se samo
|
ja ću dati cekija i otići, neću sjediti na forumu dok mi mama kuva ajvar da imam šta jesti.  |
|
|
|
|
 |
milblu Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
hahahaha xDD xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
pa recimo ako odem u ljubljanu na Sepulturu i dam 200 kuna za kartu i potrošim još 300 kuna, to vrijedi. dati za neki tribute bend 60 kuna ne vrijedi i to je pokušaj krađe koji je prošao tako kako je. ako odem u zagreb na glupo bijelo dugme i dam 200 kuna za upad, 200 za kartu povratnu i još 200 kuna potrošim, to je 600 kuna i to se isplati dati. 60 kuna za RHCP tribute ne.
|
to nažalost maniche i takvi koji nisu nikad izašli sa svoje ćuprije ne znaju  |
|
|
|
|
 |
maniche
|
pa recimo ako odem u ljubljanu na Sepulturu i dam 200 kuna za kartu i potrošim još 300 kuna, to vrijedi. dati za neki tribute bend 60 kuna ne vrijedi i to je pokušaj krađe koji je prošao tako kako je. ako odem u zagreb na glupo bijelo dugme i dam 200 kuna za upad, 200 za kartu povratnu i još 200 kuna potrošim, to je 600 kuna i to se isplati dati. 60 kuna za RHCP tribute ne.
|
to nažalost maniche i takvi koji nisu nikad izašli sa svoje ćuprije ne znaju
|
Ne moraš se quotat, pročitao sam i prvi put..da znaš di je bio maniche, pao bi sa stolice, ali ja nemam potrebu dokazivanja po forumu  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
|
to nažalost maniche i takvi koji nisu nikad izašli sa svoje ćuprije ne znaju
|
Ne moraš se quotat, pročitao sam i prvi put..da znaš di je bio maniche, pao bi sa stolice, ali ja nemam potrebu dokazivanja po forumu
|
karikirao sam kako bih nacrtao nekome ograničenome tko ne razumije. nisam rekao da sam bio tamo. |
|
|
|
|
 |
maniche
|
haha ne brini, nisam ni mislio da jesi.ajd možda bi povjerovao dugme..MOŽDA!  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
i ja bih za tebe povjerovao da si išao u đakovo kod prijatelja šalovati ili na klanje. xD možda do našica, MOŽDA!  |
|
|
|
|
 |
maniche
|
Dobro što si mentol, ali da ne znaš dobro poklopiti nekog..fakat,razočarao si me  |
|
|
|
|
 |
 |
|