Autor |
Poruka |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Htjela bi ići na anticelulitni tretman pa me zanima jeli netko već bio i vrijedi li to toliko novaca i koliko je uopće trajno. S obzirom da radim uredski posao i većinu dana presjedim bojim se da će se celulit opet vratiti s vremenom pa nisam sigurna što mi je činiti. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Na taj tretma nemožeš samo otići, nego ideš,ideš,ideš....dok imaš love.
Mislim da se celulita nikada nemožeš riješiti, već ga samo držati pod kontrolom.
Uglavnom, zašto nebi probala neki tretman-"zaslužila si ti to", ako ništa drugo osječati ćeš se bolje. |
|
|
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
budi pametna, ne bacaj pare na gluposti.. kupi role.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
trauma_os
|
@Pegy znam da se mora više puta ići, savjetovala sam se sa kozmetičarkom kod koje bi išla samo što mi ona svaki puta napriča kako je to super divno krasno kao i svaki poduzetnik koji želi nešto prodati, mene je zanimala stvarna situacija nakon tretnama.
@Sir William kupila i stoje kod kuće |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Odi bolje na masažu... ti anticelulitni tretmani su i tako maminovac...kao i anticelulitne kreme i ostale pizdarije. |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
trauma_os
|
Sleepwalker je napisao/la: ›
Odi bolje na masažu...
|
Imaš nešto za predložiti ? |
|
|
|
|
ljiljan Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
Ja sam išla na običnu anticelulitnu masažu i stvarno pomaže- dok se ideš masirati. Nakon 10 do 20 tretmana za uklanjanje celulita, potrebno je održavanje, jednom tjedno. Tako mi je rečeno.
Nakon masaže ne bi smjele ostajati masnice, jer na taj način pucaju kapilare, i eto ti novog problema.
Navodno svakako nije za cure koje su sklone pucanju kapilara, bez obzira na masnice. To mi je rekla jedna kozmetičarka kod koje nisam išla na masažu, već smo nevezano čavrljale.
Ja imam problema s kapilarama i išla sam na masažu (ta kozmetičarka mi nije rekla da ne bih smjela zbog kapilara), nisam primjetila da su mi više pucale dok sam išla na masažu, ali mi svakako pucaju sve više, tako da neću riskirati.
E, i nije baš ugodna masaža- na granici s boli. |
|
|
|
|
|
Poga
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
ne mogu podnijeti anticelulitnu masažu-prebolno mi je
probala ručnu limfnu drenažu, divota, skoro pa zaspiš kak je ugodna, a obujam se smanjio )
al nemoj misliti da ćeš nešto postići bez (barem malo) vježbe...tko god to kaže, laže |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
nožem otkloni višak:-D
šta se patite... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
trauma_os
|
audiworld je napisao/la: ›
nožem otkloni višak:-D
šta se patite...
|
I o tome sam razišljala ali mi je preskupo... |
|
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
http://www.ergovita.hr/DesktopDefault.aspx?tabId=43
Imaš anticelulitne tretmane tu, ja ti isto preporučam masažu ali postoji i termodeka nakon koje isti tren doslovno vidiš pomake...
U principu je najbolje da za početak stisneš zube i odes na masazu pa nakon toga vidis s fizioterapeutkinjama tamo kako dalje... I upravo zbog tog ti preporučam ergovitu - tamo rade prave fizioterapeutkinje a ne neke cure što su završile tečaj masaže.
Korijen svega je u prehrani, preispitaj se što jedeš i potrudi se izbaciti uzročnike celulita
(kruh, gazirani sokovi, ČIPSEVI i slično )
Tek s pravilnom prehranom možeš dobiti lijepu liniju.. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 26.01.2013. 16:51; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
trauma_os je napisao/la: ›
Sleepwalker je napisao/la: ›
Odi bolje na masažu...
|
Imaš nešto za predložiti ?
|
Kasnim s odgovorom...ali i tako nemam za preporučiti. Bila jednom al u Zagrebu. I to jer sam dobila za džabe, dečko dobio poklon paket pa dao meni ... vidim da su ti neki predložili već
...s obzirom na studentki budžet (čitaj neimaštinu ) ...mislim da mi preostaje aktivno bavljenje sportom a dobro...i tako su ta instant riješenja kratkog vijeka... |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
sport definitivno..koliko se ja bar kao muško kuzim u te stvari..moja draga se bavi plesom,i nema problema s celulitom..a moja je neka kvazi teorija,gdje nema pozkozne masti,nema ni celulita,ako je samo misic,i pri tome jos utegnuti,nema mjesta celulitu,stoga..definitivno neki sport,da se to sve malo istopi |
|
|
|
|
|
|
|