De ništa vam ne valja! Uvijek ćete pljuvati po nečemu, što god netko organizirao. Osobno, nisam ni bila ni na jednom OaLJM-u, niti planiram...ali da uvijek možete pljuvati i to većinom isti...to je žalosno!
Jel bi bilo bolje da je organizirana folk parada?! A s obzirom kolika je "folk" parada na faxu (što se tiče oblačenja - u 7 ujutro štikle od 10 cm i kila pudera na faci, đinđe-minđe i ostalo)...očito bi većini to i odgovaralo.
Pljuvat ćete po svemu što se organizira, jednostavno ste takvi! Meni osobno, Mate Bulić je zabavljač, a Rozga je također ok, ima lijepe pjesme. Iako ni jedno ni drugo baš ne slušam, kad čujem pjesme, što da ne? Da su zabavljači - jesu. Nisu kao one glupe cajke: "Ostavi me, prevari me...patim, ubit ću se..."
A oni koji su rekli kako su to seljački sajmovi, čobanska zabava...whatever...jel i Splitski festival, Melodije Istre i Kvarnera i sl. festivali koji su cijenjeni, btw, na kojima su spomenuti izvođači sudjelovali, osvajali nagrade i sl.?? Zašto je to seljački sajam ili čobanska zabava ako pojedinci to ne slušaju. Vidi se koliko prihvaćate ukuse i mišljenja drugih kad pljujete po svemu što vam se ne sviđa. To puno govori o vama kao osobama!
Imam ideju: nek si svatko organizira sam što hoće...ali da, opet će se naći nekoliko budala koje će uvijek pljuvati jer im ništa nije dobro...
A da su doveli Let 3, Majke...koga god, onda biste opet pljuvali kako je to jadno, bili su već tisuću puta u Osijeku, ne želite gledati kako neki idioti pokazuju ku*ac i sl. Kao što sam već imala prilike pročitati na ovome portalu...