Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Mladjo

Ukupno postova: 2890
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.09.2010. 13:59 
Naslov:  Re: Osječko after ljeto mladih 2010. [OaLJM 2010.] uz Jelenu Rozgu i Matu Bulića?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stella1989 je napisao/la :
De ništa vam ne valja! Uvijek ćete pljuvati po nečemu, što god netko organizirao. Osobno, nisam ni bila ni na jednom OaLJM-u, niti planiram...ali da uvijek možete pljuvati i to većinom isti...to je žalosno!

Jel bi bilo bolje da je organizirana folk parada?! A s obzirom kolika je "folk" parada na faxu (što se tiče oblačenja - u 7 ujutro štikle od 10 cm i kila pudera na faci, đinđe-minđe i ostalo)...očito bi većini to i odgovaralo.

Pljuvat ćete po svemu što se organizira, jednostavno ste takvi! Meni osobno, Mate Bulić je zabavljač, a Rozga je također ok, ima lijepe pjesme. Iako ni jedno ni drugo baš ne slušam, kad čujem pjesme, što da ne? Da su zabavljači - jesu. Nisu kao one glupe cajke: "Ostavi me, prevari me...patim, ubit ću se..."

A oni koji su rekli kako su to seljački sajmovi, čobanska zabava...whatever...jel i Splitski festival, Melodije Istre i Kvarnera i sl. festivali koji su cijenjeni, btw, na kojima su spomenuti izvođači sudjelovali, osvajali nagrade i sl.?? Zašto je to seljački sajam ili čobanska zabava ako pojedinci to ne slušaju. Vidi se koliko prihvaćate ukuse i mišljenja drugih kad pljujete po svemu što vam se ne sviđa. To puno govori o vama kao osobama!

Imam ideju: nek si svatko organizira sam što hoće...ali da, opet će se naći nekoliko budala koje će uvijek pljuvati jer im ništa nije dobro...

A da su doveli Let 3, Majke...koga god, onda biste opet pljuvali kako je to jadno, bili su već tisuću puta u Osijeku, ne želite gledati kako neki idioti pokazuju ku*ac i sl. Kao što sam već imala prilike pročitati na ovome portalu... Rolling Eyes
jel se nisi odmorila na moru ova tri mjeseca?

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2010. 22:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

STELLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku