Legal Alien je napisao/la:
Pa normalno da ne moze, iskreno nikad ne bi to mogao raditi. Ne da nisam sposoban ili nesto slicno, radio sam toliko razlicitih poslova da mi nije problem nista raditi ali takav tip posla i navlacenje s klincima.. no way! Radije biram konobarenje u Americi
Eto, vidiš i sam. Bilo bi super da ima više ljudi koji odgovaraju njihovim kriterijima, ali nažalost...može netko biti super u sportu, s djecom, ali ako ne zna jezike, kako će uopće raditi, tako da oni nemaju šanse. A isto tako, ako netko zna barem engleski, a nema sad neke sposobnosti i vještine, kako će i on raditi takav posao? Teško je naći zlatnu sredinu.
A mislim da je brojka od 20-ak ljudi sasvim solidna jer su prije Istraturista bili Carpe Diem i Valamar, tako da im je konkurencija "pokupila" potencijalne kandidate. Meni je drago što idem preko Carpe Diema jer mislim da je zaista kvalitetna agencija i da se isplati za njih raditi.
Shvatili smo da si radila kao animatorica i da se mora znati jezike i bla bla u kurac, ajde sjaši više.
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed