Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
a tamo ne žive ljudi nego zla bića iz podzemlja, mutanti i slično...
|
Ljudi su na tim područjima već davnih dana postali mutanti od svih tih ratova i koječega.
|
...prije bih tebe mogla staviti u kategoriju nekog emo/scene kidz/mutanta kojemu druge osobe nisu važne, kad ideš izjavljivati ovakve gluposti... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
@anakonda, de više prestani sr*t i okani me se! Očito još uvijek ne znaš što znači šala ili sarkazam ili bilo što drugo...hoću napomenuti da ako žele testirati te bojne otrove i kojekakve gluposti nek to rade negdje drugdje, a ne da nam uništavaju ovo naše prirodno blago!
Žao mi je ljudi koji ne mogu imati uvjete života kakve mi imamo (hrana, stan, mir, NEratovanje), rado bih da svi imaju isto...da vidiš da nije da mene boli briga za druge...kontaš?  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
anakonda
|
....okani se, mala ti mene, jer osim mog komentara, ima još forumasha kojima je zasmetao tvoj proser, kad smo već kod izrečenih kakica......bubaš gluposti i onda sereš kako drugi pljuju po tebi....a mene ne moraš učiti o sarkazmu, jer sam to diplomirala dok si ti po pijesku piškila....
....ontopic: kojekakve pogone za testiranja otrova i sličnih gluposti treba izbjegavati u bilo kojoj naseljenoj zemlji, postoji toliko pustih mjesta u svijetu, a ako mogu ameri raditi kojekakva postrojenja pod zemljom za isprobavanja koječega, nek' si naprave i ovo.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Stella1989
|
...bla, bla...uvijek se baš TI nakačiš, anakonda, zato: BEK OF! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
anakonda
|
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Waoo...koja fora... |
|
|
|
 |
anakonda
|
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Ma debata vam je vrhunska! |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
ne laži, i ja te zajebavam zbog smiješnih izjava (ako već želiš ponekad naglasit sarkazam ubaci pokojeg smileta  ili  ili neki taki) |
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
sad će ječmenac popušit  |