Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Jedan_iz_mase

Ukupno postova: 173
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.10.2009. 8:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vera-os je napisao/la:
Ne Ekonomskom fakultetu U Osijeku sam studirala tamo daleke 1974. Tada smo se svi mogli upisati na fakultet, upisnina je bila simbolčna. Dakle bili smo oslobođeni stresa prijemnih ispita i dali će roditelji imati dovoljno novca da nam plate školovanje ako ne upadnemo na teret ministarstva. I onako je na prvoj godini popadalo masa njih i napravljena je prirodna selekcija, ali svima je dana šansa. Profesori su bili izvrsni i nije se moglo dogoditi da ga se čeka satima ili da dođeš na predavanja a njega nema. Profesor na fakultetu bilo im je zanimanje a samo su rijetki imali još i posao u firmi.
Mi studenti nismo bili opterečeni materijalnim stvarima jer nam to apsolutno nije bilo bitno. Znali smo se zabavljati bez kinte i bez alkohola. Bilo je to predivno razdoblje života svakog mladog čovjeka. Učili smo za ispite a nismo tražili štelu ili potkupljivali nekoga za ocjenu. Biti student i studirati je bilo naše zanimanje. Nije bilo mjesta za depresiju.

Vi ste definitivno moj novi idol. Kad porastem bit ću Vera!

Cijeli Osijek kliče VERA, VERA!

Vera-os

Ukupno postova: 79
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.10.2009. 9:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ti se zajebavaš ali to je istina. Pa što očekivati od ovih mladih ljudi koji su već sada u bedu.
Što će biti s njima kad dođu u firme pa kad ih privatnici počnu.........ah dobro, kad porasteš saznat ćeš.

Skoči u forum: