Autor |
Poruka |
ja_ivica
Ukupno postova: 138 Spol:  Muško
|
Cuj Zverkane, ovo ti nimalo nije fer. Izvadi prst iz nosa reci nekom o svojim interesima i glazbi koju volis pa da tebe netko posprda.
I ja mogu reci da im je ovogodisnji program shit, i to je tocka. Jel ti mislis da je ta 'starija populacija', kako kaze Bunny, uopce dolazila u veliki shator? Naravno da ne, jer im se to nije svidjalo. Tako ni mladja najcesce nije isla u manji sator. I zasto bi isli na tamburicu, zato jer se tebi to svidja i svima se mora svidjeti?
Osjecka pivovara je ovako zakinula NAJVECI dio svojih poklonika!! Naravno da vecina ljudi nece biti zadovoljna i naravno da sad nece svi hrliti u manji sator i slusat nesto sasvim deseto od onoga sto ocekuju.
I btw, ja bih volio da moja djeca uce svirati tamburicu, ali nedaj Boze te tvoje kulture i inteligencije... |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
A jesam možda trebala detaljno opisivati i reći: ''Ljudo od 50-e pa nadalje, malo stariji...''?
Moji roditelji jesu još uvijek dosta mladi, znam i ja da će jednog dana ostarjeti...ali, ljudi...kako sve shvaćate doslovno i hvatate čovjeka za riječ? Ne znate što znači biti ciničan ili srkastičan..? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Stella1989
|
Potpisujem i u potpunosti se slažem  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
..ja sam se o svojim interesima i opredjeljenju izjasnio....nekoliko puta...
..nekom se sviđa nekom ne....
.................
ne kažem da da svi moraju slušat tamburu..Bože moj,o ukusima se ne raspravlja....stvar je samo u načinu na koji netko nešto komentira.... zar za određene tipove glazbe postoje određene dobne skupine kje to smiju/mogu slušat..???
..............
da sam nespretno komentirao na početku pa je ispalo da uspoređujem cajke i tambure...jesam..nije mi to bila namjera....
..po čemu ti Zverkane zaključuješ da je zakinut najveći dio obožavatelja....??? ne kužim....zar se i glazbeni ukus ocjenjuje po tome tko što pije..objasni mi..kako sam kažeš nisam baš inteligentan... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
Kad mi je do umjetnosti slušam Gibonnija
|
majko mila. ako čovjek koristi rječi koje niko ne razumije to ga ne čini umjetnikom.
i meni je žalosno vidjeti mlade ljude koji mogu toliko toga naučiti a oni gibonnija zovu umjetnikom. eto ti mozarte, tom waitsu, robertu johnsonu itd. đabe ste krečili  |
|
|
|
|
 |
ja_ivica
|
Vidim..
Jesi ti usporedio Veliki i Mali šator? Jesi.. koji je veći
LoL |
|
|
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
odlično...dođeš odnikuda....bocneš..pa odustaneš....vel'ki pljesak za tebe..jedan spontani
...ja se ne sjećam da sam igdje spomenuo VELIKI i MALI šator... molio bih..citiraj me gdje to... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
ajd samo objasni zašto bolje da nisu ništa organizirali, drugo ja neznam kakvo ti imaš društvo da si povećavate ego kada pljujete po tamburicama i treće očito da nikada nisi bila u tamburaškom šatoru pa neznaš koliko je bilo puno, a da je tamburaški šator bio velik kao i gdje su bili rock koncerti, vjeruj bio bi pun. |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
 |
Stella1989
|
Ma kako da ne ne...bio bi krcat...de pročitaj što pišeš...ti očito nikad nisi bio/la u velikom šatoru pa ne znaš koji je veći koji je koliko bio popunjen... |
|
|
|
 |
ja_ivica
|
Alool, stvarno ti ne ide...
Jesi me pitao kako kako sam zakljucio da je zakinut najveci dio publike? Pa na to sam ti odgovorio, ako je sator veci logicno je da je i publika u njemu brojnija. A da sad moram i crtat pojedincima..
Opusti se decko, nitko te ne zeli uvrijediti nego i ja iznosim svoje misljenje...sve izi |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Sokrate...Mislim da si se malo pro-ho-sra-hao  Tu se i vidi tvoja inteligencija...da čitaš između redova, shvatio bi....a ne da se doslovno hvataš za nečiju svaku napisanu riječ... |
|
|
|
 |
 |
|