Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.07.2009. 20:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

iva-ana je napisao/la:
dobrooo dobro ajmo mu se sad klanjat za BIOS
o.k. čovjek je napravio do sada jednu dobru stvar, izvukao taj BIOS, samo se to spominje..... a greške... o tome svi šuteeee pssst... pa ajmo ponovo pa ako prođe dobro, a ako ne opet dobro jer firma je kao godinama u dubiozi...hmmm ne slažem se !!

nego bolje da se svi skupa zapitamo kako je i tko dopustio da se ova tvrtka dovede u ovoakovo stanje i to sada nakon godina najgorih kriza, uzmimo ratna razaranja npr. i onda su bolje stajali ako se ne varam, onda nitko nije spominjao stečaj.... ovo je još samo jedna od starih firmi koju je netko odlučio rasutii u ruševine, kao i sjetimo se : analita, olta, lia, slavonije, litokartona, standarda ... puno ih je

i dalje smatram da su mu metode spasa krajnje jadne, lupa po malom čovijeku.. sad kao nitko ništa ne radi, nitko nije profitabilan, dajte molim vas... to već ptičice pjevaju, najlakše je podjelit otkaze i prijevremene mirovine, to bi i djete znalo, to ne nalikuje stručnjaku pogotovo ekonomskom, to nije ništa novo, to je samo slamka spasa i mazanje očiju... kratkoročna ušteda na brzinu...

ali to je samo moje razmišljanje.....

Kako djelatnike Gpp-a nije sramota živjeti tako bjedno sa tako sposobnim direktorom ?!?[b]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Agent
Ukupno postova: 43
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.07.2009. 12:05 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
lavic je napisao/la:
iva-ana je napisao/la :
ma zanima me samo tko će gospodina smijet opomenut, ili mu smanjiti plaću kad počne trpat u džepove??? Nitko , još će mu gospoda iz našeg grada doć pomoć odvlačiti.... ne znam samo kako se moglo dogoditi da sada nakon ovoliko godina rada ove tvrtke, odjednom ništa ne valja, a odnikuda se pojavljuje bogom dan spomenuti gospodin koji ima riješenje za sve ..... idealnoo wooow

svaka čast svima ali ovo brateee gadnooo smrdi.....

pa godinama se zna da GPP ide stalno u dubiozu, godinama ih je grad grpo davao donacije, izvlacio... moralo je to jednom stat i grad zavrniti pipu...
a doticni gospodin nije pao od nikuda, u ovakvom rasulu je preuzeo prije nekoliko godina BIOS i od firme koja se trebala ugasiti napravio jednu od najperspektivnijih tvrtki u gradu sa stalnim povecanjem profita. Rolling Eyes

Godinama (još od doba Kramarića) političari našeg grada skupljaju predizborne poene tako što za neku „kategoriju“ građana daju besplatan prijevoz . I poslije izbora redovno zaboravljaju Gpp-u nadoknaditi gubitke koje su napravili takvim ponašanjem . . .
Sad skupljanje predizbornih poena trebaju plaćati djelatnici Gpp-a ?

Razlika između politike i kurve je u tome što kurva
časno radi svoj posao !

Razlika izmedju kurve i politke je u tome što kurva prodaje sebe a politika naše!

iva-ana

Ukupno postova: 18
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.07.2009. 22:33 
Naslov:  Re: Direktor GPP-a predstavio mjere za preživljavanje [Vijesti OSTV-a]

pročitah sad sve ovo i ne znam što drugo reći nego sam se samo glasno nasmijala...
prestrašnooooo Question Question Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Skoči u forum: