Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
maja-jaja
Ukupno postova: 11
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.07.2009. 11:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

lavic je napisao/la :
Catharine je napisao/la :
..:: um, samo da se osvrnem na ove silne poslove - ima nas koji radimo i 2 honorarna posla i stignemo imati prosjek 4,5 i angazirati se u udrugama i organizacijama... eto samo toliko... Wink stvar je motivacije i organizacije dakle, svi imaju iste uvjete i kako si napravish, tako che ti i biti, prema tome, poshtedite nas govorkanja o tome kako su neki rodjeni pod sretnom zvijezdom ili kako samo mamini i tatini sinovi i kcheri imaju povlashteni polozaj jer to apsolutno nije istina ::..

upravo to, kad bi svi ljudi gledali svoja posla i sebi bolje organizirali zivote umjesto da pljuju po drugima bilo bi svima bolje... al najlakse je reci lako njemu, njemu je ovako ili onako... ja moram raditi... pa mnogi rade i postizu izvrsne rezultate samo sto su si ljudi postavili ciljeve i prioritete u zivotu i onda je lako stvari sortirati prema tome...

no otom potom, sad ce se opet naci nekolicina ljubomornih trolera koji ce napast mene Laughing

Ma ne boj se ja ću te braniti Cool

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: