Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
pericaxx
Ukupno postova: 6
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.07.2009. 18:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Catharine je napisao/la:
1. ne da mi se objashnjavati ti, ochigledno je da sam ne razumijesh sustav pa tko sam ja obichna smrtnica da ti pojashnjavam

2. da ja sam ona djevojka s myspace-a pa shto, nishta mi nije palo s neba

i oprosti, ali odoh pisati diplomski nemam vishe vremena za rasprave s ljudima koji imaju 'probleme', ja idem rjeshavati svoje Razz

pa bilo bi i vrijeme da odes rjesavat svoje "probleme" jer ih ocito imas JAKO puno kad imas vremena cijeli dan tu nekog pljuvat.[uklonjeno] mislis da si samo ti u pravu. trebala si se ti onda prijavit za top stipendiju kad si tak pametna i kad si jedino ti u pravu. jer ko god je nest napisao, ti si to popljuvala. samo branis tu legicu i dizes je u nebesa, e pa niko nije savrsen. cak i ak je nest radila, ti to samo cinis jako upitnim kad toliko seres po drugima. i kopile je definitvno u pravu - "Sumnjam da je to moguće na svim fakultetima,tako šta je moguće jedino na lakšim fakultetima,ili ako si ubermensch.
Ne,nemaju svi iste uvjete,mnogi ljudi imaju ozbiljne hendikepe od zdravstvenih do financijskih." samo sto ti to ne kontas... probaj i ti malo onda s tom legicom na psihoterapiju i slusat tude probleme na hrabrom teelfonu pa ces mozda skontat da nije sve ruzicasto i da su nekad (u tvom slucaju uvijek) i drugi ljudi u pravu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pericaxx
Ukupno postova: 6
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.07.2009. 18:47 
Naslov:  

ivkica je napisao/la:
NO prije svega treba imati konkretne činjenice s čim ćeš se samoprezentirati KUŽIŠ frajeru?

e da je to istina, onda ne bi postojao marketing, KUŽIŠ frajerice?
upali tv i pogledaj reklamu za bilo koji proizvod i sve ce ti biti jasno - ak skontas...

Dylan

Ukupno postova: 818
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.07.2009. 19:52 
Naslov:  

yawn

Skoči u forum: