Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.06.2009. 9:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tenjac je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
...pa neka i stane više ta suluda gradnja svega i svačega...bar će se proračun početi vraćati prema pozitivi....
To sada kazes,prije 6 godina si govorila jooj famili nam mc donalds,zasto idemo u madzu kupovat,sada kad to imas sve tu nevalja ti,sada zelis parkove,kad za 2 mjeseca se otvori multiplex kino u euro domu prva ces visiti tamo.
uvijek mi je mama govorila,sine nemoj voliti dvolicne zene.

Shocked Shocked Shocked Shocked ...wtf, de odi zuri u sunce ili tako nešto....

Ukupno postova: 300
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.06.2009. 15:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

anakonda je napisao/la:
tenjac je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
...pa neka i stane više ta suluda gradnja svega i svačega...bar će se proračun početi vraćati prema pozitivi....
To sada kazes,prije 6 godina si govorila jooj famili nam mc donalds,zasto idemo u madzu kupovat,sada kad to imas sve tu nevalja ti,sada zelis parkove,kad za 2 mjeseca se otvori multiplex kino u euro domu prva ces visiti tamo.
uvijek mi je mama govorila,sine nemoj voliti dvolicne zene.

Shocked Shocked Shocked Shocked ...wtf, de odi zuri u sunce ili tako nešto....

Ma bravo anakonda, najbolje da ne radimo ništa i vratimo grad u stanje kakvo je bilo prije 5 godina.
Ja mislila da lova iz proračuna služi za razvoj grada, kada ono ispadne da treba slagati na hrpicu. Da nisi bankar?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: