Autor |
Poruka |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Neki su danas spremni zastupati tezu da je M.Jergović danas ono što je Mandić bio prije tri-četiri desetljeća ili - neki idu tako daleko - kao Krleža u vrijeme svojih najžeščih polemika. |
|
|
|
|
|
nova generacija Ukupno postova: 44 Spol: Nebitno
|
Ne osjećam se dobro i žao mi je kada se ekipa (Jergović i sl.) koja bi mogla pomoći razvoju društva svijesti, socijalnu osjetljivost, pretvore u alat za stvaranje neprijatelja, u alat za vrijeđanje, u alat za lošu atmosferu u društvu. I to sve za samo šaku dolara. Ne volim što nije dobro iskorišten njegov potencijal, i sam tim više i njega ne volim. |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
jednostavno neznam odgovor na ovo pitanje,ponekad mi je ok al ponekad bi ga zapalio,pročitao sam par njegovih knjiga i bile su mi dozla boga dosadne,tj. samo sam " sarajevski malboro" do kraja pročitao,jer je ipak to bio hit,a definitivno mi je najveće smeće oni "dvori od oraha" katastrofa,al dobro ja inače baš i nevolim domaće pisce.
Prije sam ga puno više pušio,tj. najmanje sam ga volio od svih "FAK"-ovaca al pošto je bio među njima odmah mi se više sviđao,naspram Tomića,Dežulovića,Ferića & co mi je bio loš,što vrijeme više ide sve manje i manje mi se sviđa... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
nova generacija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne osjećam se dobro i žao mi je kada se ekipa (Jergović i sl.) koja bi mogla pomoći razvoju društva svijesti, socijalnu osjetljivost, pretvore u alat za stvaranje neprijatelja, u alat za vrijeđanje, u alat za lošu atmosferu u društvu. I to sve za samo šaku dolara. Ne volim što nije dobro iskorišten njegov potencijal, i sam tim više i njega ne volim.
|
Slažem se. Pretvorio se u malog brutalca koji samo zna pljuvat. Osim toga, ne voli ni on mene. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
kratko i jasno: NE |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ne!
Meni los pisac,a jos gore piskaralo u sluzbi izdavaca,i to onog najgoreg soja korporativnog izdavastva u hrvata.
Btw,jeste skuzili da na njegova izbijanja frustracija ne mozete postati komentare? Valjd' da se ne bi jadnicak nasao uvrijedjen... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne.
Jergović je licemjerni,samodopadni,prepotentni proser osrednjeg talenta. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Ne volim ga, ali volim Britney Spears... |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nisam procitao nista od Jergovica, osim par njegovih kolumni, stoga ne mogu suditi o njegovim spisateljskim kvalitetama.
Zanimljiva mi je zabrana komentiranja njegovih clanaka/kolumni na Jutarnjem. Daleko od toga da su tamo kvalitetni komentari - odnos shum/signal je 95:5, ali svejedno dosta govori.
Cini se da je on samo jos jedan covjeculjak, kao i ostala bulumenta utilitarnih
spisatelja. Bilo za drzavu, vlast, rodjake... prodat ce slovo za kunu po kili mozga...
E sad...
Kakva primitivna megalomanija
Piše: Velimir Visković
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
ne, a još više ne volim dežulovića |
|
|
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
Ja ga poštujem, jer smatram da društvu treba tako nešto... |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
NinjaTurtle je napisao/la: ›
ne, a još više ne volim dežulovića
|
imaš kakvo objašnjenje za to il ga nevoliš jer ponekad piše protiv svete majke crkve? tu mislim na Dežulovića |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
|
|