Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tijuana

Ukupno postova: 54
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 28.03.2009. 10:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tijuana je napisao/la :
Evil Poodingh je napisao/la :
Jesi bio prva 2 benda? Na njima je zvuk bio briljatnan, ali znas sto je problem...

To je bio koncert sa 7 bendova, a rijec je o dosta mladim deckima, koji jos uvijek boluju od kompleksa "ja moram biti najglasniji" u bendu, tako da kako su bendovi dolazili gore, tako su se svi za 1-2 podizali na pojačalu, a to onda tonac ne može ispraviti...

e tu nisi u pravu, mi se znamo jako dobro uštimat pa je zvuk bio kara jer je ukropinu bolio k***c i nije mu se dalo radit, to se vidilo.. ana peppersima je druga priča jer je jedan bend i s njima je odradio tonsku.. poznata stvar je da se njemu nikad neda radit i da ne cijeni mlađe bendove ni malo i to je tužno. jedini nedostatak teatra. po meni jedini Smile collateralu sam bolji zvuk ja napravio u oxygeneu gdje su svirali na pojačalcima od 30 w nego što je bio sad na ovojopremi od par k eura..

Smile

ovo napisa zla_tratinčica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.03.2009. 18:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

baš nam je drago.

Skoči u forum: