[quote="la čupakabra"]
a sto se tice mog posta, f*** the hell off, znam da te gpp-ovske fore osobno bole posto si tramvaj, al jebiga, ja jos uvijek stojim iza svog posta, butre su vam jebeni uzas, nepouzdane i neprakticne i ti to vjerojatno znas i zato pizdis. ljudi koji se voze svaki dan vide nelogicnosti u tim personaliziranim butrama (ZASTO, PONAVLJAM, SE PRIJAVLJIVATI IODJAVLJIVATI????) razumijem da su tako prvotno napravljene, a zasto ste ih onda takvima napravili, jel bolilo malo mozgati prije takve investicije?!
Gdje ti vidiš da nije napisao?!
Prvo mi uopće nije jasno zašto mi se obračaš sa vama i vi, jer ja nemam nikakve veze sa gpp-om i butrama, a da si malo pametnija shvatila bi moj raniji post što sam ti namjenio.
Ajde sada "pješke" za tebe i za ostale koji razmišljaju kao ti. Reci mi je li nastala kakva revolucija među ljudima kada su banke sa papirnatih štednih knjižica prešle na kartice (potpuno iste kao butre) ili kada su zdravstvene kartice (potpuno iste kao butre) zamjenile kartonske--nije, jer je to prelazak na novi i moderniji sustav rada. Isto tako je i ovo, novi sustav sa karticama koje se u svijetu koriste već 30 godina, pa ako nisi išla u banke ispitivati zašto moraš sada koristiti karticu ili u Ministarstvo zdravstva, zašto moraš koristiti zdravstvenu karticu, šta onda tu koji k.... mekečeš. Tako je sustav napravljen i kao takav se mora koristiti (prijava i odjava), kozo retardirana, je.. te talon da te je..!!!
Za takve kao ti i je kočija, jer postavljate tako glupa pitanja |