Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Tram111

Ukupno postova: 121
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.01.2009. 18:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[quote="la čupakabra"]

a sto se tice mog posta, f*** the hell off, znam da te gpp-ovske fore osobno bole posto si tramvaj, al jebiga, ja jos uvijek stojim iza svog posta, butre su vam jebeni uzas, nepouzdane i neprakticne i ti to vjerojatno znas i zato pizdis. ljudi koji se voze svaki dan vide nelogicnosti u tim personaliziranim butrama (ZASTO, PONAVLJAM, SE PRIJAVLJIVATI IODJAVLJIVATI????) razumijem da su tako prvotno napravljene, a zasto ste ih onda takvima napravili, jel bolilo malo mozgati prije takve investicije?!

Gdje ti vidiš da nije napisao?!
Prvo mi uopće nije jasno zašto mi se obračaš sa vama i vi, jer ja nemam nikakve veze sa gpp-om i butrama, a da si malo pametnija shvatila bi moj raniji post što sam ti namjenio.
Ajde sada "pješke" za tebe i za ostale koji razmišljaju kao ti. Reci mi je li nastala kakva revolucija među ljudima kada su banke sa papirnatih štednih knjižica prešle na kartice (potpuno iste kao butre) ili kada su zdravstvene kartice (potpuno iste kao butre) zamjenile kartonske--nije, jer je to prelazak na novi i moderniji sustav rada. Isto tako je i ovo, novi sustav sa karticama koje se u svijetu koriste već 30 godina, pa ako nisi išla u banke ispitivati zašto moraš sada koristiti karticu ili u Ministarstvo zdravstva, zašto moraš koristiti zdravstvenu karticu, šta onda tu koji k.... mekečeš. Tako je sustav napravljen i kao takav se mora koristiti (prijava i odjava), kozo retardirana, je.. te talon da te je..!!!
Za takve kao ti i je kočija, jer postavljate tako glupa pitanja

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
peggy
Ukupno postova: 71
Post Postano: 30.01.2009. 3:49 
Naslov:  

ej mali gore, aj ne seri.
malo se skuliraj. ne mozes to sve usporediti sa bankama i zdravstvom, drugačije je.
i nisi popio svu pamet svijeta. oladi malo. ruzno se ponašaš tu, nije nitko protiv tebe.

_Jimmy_

Ukupno postova: 1375
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 30.01.2009. 7:39 
Naslov:  

ahaa smanjit će se broj djevaca Very Happy

Ukupno postova: 121
Post Postano: 30.01.2009. 8:40 
Naslov:  

peggy je napisao/la:
ej mali gore, aj ne seri.
malo se skuliraj. ne mozes to sve usporediti sa bankama i zdravstvom, drugačije je.
i nisi popio svu pamet svijeta. oladi malo. ruzno se ponašaš tu, nije nitko protiv tebe.

Vjerovatno te mogu poslati po šibice, zato ti ne seri. Mogu uspoređivati sa čime god hoču, a pogotovo sa ovim što sam naveo, ne mislim da sam popio svu pamet svijeta niti da je tu netko protiv mene, več samo iznosim činjenice koje su jasne kao vedar dan, jer kao diplomirani inžinjer informatike i elektrotehnike znam o ovome više nego 99% ljudi ovdje (čak i moja djeca to znaju), jer sam između ostalog držao i predavanja vezana na tu temu!!!
Na taj sustav gledam sa tehničke stane i pošto sam ga proučavao znam da je kao takav dobar, a to što se pojedinci boje promjena i žele ostati na nivou pračovjeka to je njihov problem, a ne da tu ispoljavaju svoje frustracije!!!

peggy
Ukupno postova: 71
Post Postano: 02.02.2009. 18:55 
Naslov:  

moš ti to sve i fino. Very Happy
čak štoviše, spadaš u tu masu koja izgleda koda tu ispoljava svoje frustracije.
ako ti se već toliko tipka, iskoristi to u objašnjavanje, kad si već toliko upucen, a ne svaki postom da pola iskenjaš po nekom. hvala. aj bok.

Skoči u forum: