Autor |
Poruka |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Danas zasjeda Gradskoj vijeće pod predsjedanjem A.Đapića (preplanulog nakon zasluženog odmora na Sejšelima). Pod 27. točkom dnevnog reda treba raspraviti o zahtjevu HDSSB-a i HSP-a o opozivu imenovanog s položaja čelnika GV-a.
NIje ,mi jasno. Stranka na čijem je on čelu traži njegov opoziv? Nek mi neko objasni o čemu se ovdje radi.
Tko je ovdje lud a tko zbunjen? Nekako se osjećam je....elte. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
eseker je napisao/la: ›
NIje ,mi jasno. Stranka na čijem je on čelu traži njegov opoziv? Nek mi neko objasni o čemu se ovdje radi.
|
Zele ga razrijesiti duznosti, kako bi iza Nove godine mogao postati gradonacelnik. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
koji je to som - riba mutnih voda. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
na zahtjev 6 vijecnika clanova HDSSB-a i HSS-a ... tih 6 je glasalo za smjenu a 13 vladajucih(dakle HSP) je glasalo protiv |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Honor Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Samo jos jedan primjer politicke kuhinje nasih vrlih i poštenih politicara . |
|
|
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
eseker je napisao/la: ›
|
Zele ga razrijesiti duznosti, kako bi iza Nove godine mogao postati gradonacelnik.
|
Čini se da si bio u pravu... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
"Manje od četiri mjeseca prije redovnih lokalnih izbora Osječani će dobiti i četvrti sastav vlasti u ovome mandatu.
Naime, na sastanku HSP-a održanom u utorak navečer odlučeno je da će svi njihovi članovi Gradskog poglavarstva, njih četvero, predvođeni gradonačelnikom Gordanom Matkovićem u srijedu podnijeti ostavke na svoje dužnosti, a vijećnici HSP-a i HDZ-a u Gradskom vijeću Osijeka potom će ostavke zatražiti i od ostalih „poglavara“ iz redova SDP-a, HNS-a i HSU-a kao i sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća Osijeka na kojoj bi HSP i HDZ trebali formirati Poglavarstvo na čelu s Antom Đapićem, a ova koalicija bi tako Osijekom vladali do svibnja i lokalnih izbora."
izvor: Slobodna Dalmacija |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
gaap je napisao/la: ›
kurvini sinovi
|
iza prozora nemirnog sna
osjećam njihove sjene
gledam kako kroz zidove plešu
kurvini sinovi
zatvori gubicu nije vrijedna zanata
istresi gorčinu do kraja
na strateškim mjestima njihovi ljudi
kurvini sinovi
lutke od krvi bez trunke ideje
ubice na cesti
loša noć bježim iz grada
oni dolaze
kurvini sinovi
itd.
znao je Johnny prije 28 godina šta će se dogoditi u Osijeku |
|
|
|
|
|
kkruno Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
... bivši branitelj, socijalni slučaj, muslimanske vjeroispovjesti, u minskom polju izgubio nogu. Ako je nekome stalo do tih 5000 kn,neka ih traži nazad od tog jadnika. Nazdravlje mu bilo! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sharon je napisao/la: ›
... bivši branitelj, socijalni slučaj, muslimanske vjeroispovjesti, u minskom polju izgubio nogu. Ako je nekome stalo do tih 5000 kn,neka ih traži nazad od tog jadnika. Nazdravlje mu bilo!
|
ne radi se o 5000 kn (koje ovaj puta, slučajno, đapić ne dijeli iz proračuna), nego o vrijednostima koje naš vrli gradonačelnik prepoznaje kod svojih sugrađana, a koje, pak, ne. pa je tako prepoznao i nagradio lopovluk, a nije požrtvovnost i hrabrost. |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
...da,zaboravih napomenuti: živi sam, nema nikoga tko bi se brinuo o njemu, čak ni sad kad je ostao u invalidskim kolicima.
U ovoj gesti vidim samo najobičniju sućut. Ne bih to dalje politizirala, tom čovjeku je svaki dan pakao i svaka kuna pravo bogatstvo. Njemu nešto znači samo konkretna pomoć. Od naših lamentacija na forumu - niškoristi.
Bilo je par puta nekoliko sličnih topica, zadnji je onaj par koji je morao izaći iz doma za nezbrinutu djecu i ne znam kako je to završilo. Baš me zanima je li nešto riješeno? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...izgleda da je Sharon previdjela poantu svega ovdje....
...a ona se nalazi u zadnjoj rečenici teksta u kojoj se spominju pirotehničari koji za iste pare idu spašavati sitnog kriminalca.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|