Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
spin

Ukupno postova: 225
Spol: Muško Muško
Zabranjen pristup
Post Postano: 21.11.2008. 18:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@peach,

vodi si ga kući mami svojoj, kad ti je tako drag.

Ukupno postova: 122
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.11.2008. 18:39 
Naslov:  

spin je napisao/la:
@peach,

vodi si ga kući mami svojoj, kad ti je tako drag.
Ti mora da imaš Đaponju kod kuće.......

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
peach
Ukupno postova: 15
Post Postano: 21.11.2008. 19:21 
Naslov:  

ja nemogu vjerovat!! pa zašto su pobogu obrisana 4 posljednja posta... znači ovdje se ne smije šaliti...ali kad ti netko napiše "nosi si ga kući mami svojoj" onda taj post zaživi...šta je ovo simpatiziraju se neki korisnici ili..?!
vrhunski nema šta...

mija
Ukupno postova: 122
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.11.2008. 19:25 
Naslov:  

Ovo je sampo za ozbiljne poput spina
peach je napisao/la:
ja nemogu vjerovat!! pa zašto su pobogu obrisana 4 posljednja posta... znači ovdje se ne smije šaliti...ali kad ti netko napiše "nosi si ga kući mami svojoj" onda taj post zaživi...šta je ovo simpatiziraju se neki korisnici ili..?!
vrhunski nema šta...

DeusExMachina
Ukupno postova: 90
Post Postano: 21.11.2008. 19:31 
Naslov:  

Poštovane,

Baš kao i "stvarnom svijetu" i na portalu Osijek031.com postoje pravila komuniciranja.

Vaše poruke nisu obrisane, nego su premještene tamo gdje se mogu smatrati prikladnima.

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=16447

Molimo Vas da obratite pažnju na tematiku rasprava prilikom slanju poruka na forumu portala Osijek031.com.

Opstrukcija rasprava postanjem besmislenih postova (smileyi, reakcije oblika "hahahaha" i " i ja isto", međusobno prepucavanje i sl.) kojima je svrha ili posljedica uništavanje diskusije ili postova koji nisu zanimljivi široj publici i ne donose informacijsku vrijednost nisu dobrodošle na forumu portala Osijek031.com.

Nadamo da će svi Vaši budući postovi biti sukladni temi rasprave i na kvalitetnoj razini.

Želimo Vam ugodan boravak na forumu portala Osijek031.com,

DeusExMachina
moderator foruma portala Osijek031.com

lega 777
Ukupno postova: 18
Post Postano: 22.11.2008. 0:35 
Naslov:  

Šarlatane i neozbiljne ljudi koji vrijedjaju i nekulturno komentiraju treba udaljiti sa stranice........

spin

Ukupno postova: 225
Spol: Muško Muško
Zabranjen pristup
Post Postano: 22.11.2008. 10:23 
Naslov:  

Ma bravo Machino, meni žuti, a ovim dvjema alapačama ništa. moj upis koji je btw. sasvim u skladu s odgovorima druga Vrdoljaka na Taskova pitanja, (dakle u šaljivom tonu) ostaviš i usput me kazniš. Zar ne vidiš kontradiktornost u samoj sebi i svojim postupcima???

Da je to što sam napisao tako uvredljivo i ponižavajuće za drugaricu breskvicu, ne bi se tada i sama na svoj račun šalila, ne???

Nadalje kažeš, nije dozvoljeno medjusobno prepucavanje, reakcije itd... a mi upravo komentiramo medjusobno prepucavanje dvojice idiota koji izmedju ostalog predstavljaju vlast i moć u ovoj baruštini od grada. Ti tražiš da na sve to mi koji komentiramo budemo smrtno ozbiljni. Pa ženo...daj se saberi malo i prije nego postupiš, promisli svojom pametnom glavicom.

Zbog svega toga ZAHTIJEVAM da obrišeš sve moje upise na ovoj temi ili da mi makneš žuti. U protivnom, ću se JA jako naljutiti i prestati pisati...čak razmišljam da obrišem profil na ovom smiješnom jugonostalgičarskom portalu koji u svemu nastoji kopirati index.hr onog crvenog kretena babića.

Drugarice.

Skoči u forum: