Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
justice

Ukupno postova: 1371
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.11.2008. 13:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječanin je napisao/la:
pernabukano je napisao/la:
justice je napisao/la :
evo ovako,boli me za šukera ona stvar a još više i za ove izmanipulirane desničarske nazovi navijače,pa vi ste još gori od Šukera,prodali ste se Glavašu za malo sirotinje i sad vi tu nešt kenjate,
pa tko je uopće "kohorta"? picani od 14 do 18 godina koji po zidovima šaraju U i takva sranja a nemaju dvije pametne u glavi,
svaka čast normalnim dečkima koji navijaju za Osijek,ima ih dosta al ova balavurdija na čelu je presmiješna,mene samo zanima jel onaj vođa kohosa još uvijek neki k. u mladeži hdssb-a?
e da i ja sam protiv Šukerova proglašavanja počasnim građaninom jer to nije zaslužio...

Ja ću te pozvati na sastanak predsjedništva Kohorte,pa se obrati toj balavurdiji.
Članovi vodstva iliti predsjedništva su u dobi od 25 do 40 godina. Imaš pravo to su balavci... Laughing
Osobe koje ja poznam iz Kohorte su većinom studenti ili su završili fakultet. Također poznajem i nekoliko privatnih poduzetnika sa sređenim obiteljskim životom.
Zašto njih vrijeđati zbog nekolicine adolescenata koje ni neznaju šta je slovo U.

Nemoj tako pernabukano. Ja kao član Kohorte, privatni poduzetnik Smile sa sređenim obiteljskim životom Smile star 36 godina Smile uopće se ne vrijeđam sa upisom nekog justice-a na forumu 031 Smile

dajte molim vas ne sernjajte,jel onaj nazovi vođa kohorte u hdssb-u???
ma na kojoj to utakmici među kohortom stoji ekipa od 25-40 godina??? možda kad igra dinamo il hajduk,ja nikoga nevrijeđam,jel sam fino rekao "svaka čast normalnim dečkima koji navijaju za osijek",zato ne kenjajte.
a ovo da su pripadnici kohorte oni koji studiraju il su završili faks sam ću se nasmijati jel je to najobičnija glupost,poznam dosta starijih kohosa od kojih ni jedan nema faks.
de nebudite smiješni,da nema one dječurlije od 15 godina nebi bilo nikoga...

Ukupno postova: 37
Post Postano: 07.11.2008. 18:54 
Naslov:  

justice je napisao/la :
evo ovako,boli me za šukera ona stvar a još više i za ove izmanipulirane desničarske nazovi navijače,pa vi ste još gori od Šukera,prodali ste se Glavašu za malo sirotinje i sad vi tu nešt kenjate,
pa tko je uopće "kohorta"? picani od 14 do 18 godina koji po zidovima šaraju U i takva sranja a nemaju dvije pametne u glavi,
svaka čast normalnim dečkima koji navijaju za Osijek,ima ih dosta al ova balavurdija na čelu je presmiješna,mene samo zanima jel onaj vođa kohosa još uvijek neki k. u mladeži hdssb-a?
e da i ja sam protiv Šukerova proglašavanja počasnim građaninom jer to nije zaslužio...

e lega jel ti imas neki problem s nekim iz kohorte pa sad stalno seres il sta,svaki put kad je neka raprava imala iole veze s kohortom ti si se naso srat po kohorti i ljudima iz nje i glumis neku moralnu vertikalu,prvo to sto u gradu ima 30 seronja koji crtaju U po zidovima i ostala sranja ne znaci da su svi kohortasi izmanipulirani desnicari,a ti si ocito iskomplekirani nazovi gradanin pa volis serendat okolo,fraeru mani se ćorava posla...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.11.2008. 19:48 
Naslov:  

Jimmy je napisao/la:
justice je napisao/la :

e lega jel ti imas neki problem s nekim iz kohorte pa sad stalno seres il sta,svaki put kad je neka raprava imala iole veze s kohortom ti si se naso srat po kohorti i ljudima iz nje i glumis neku moralnu vertikalu,prvo to sto u gradu ima 30 seronja koji crtaju U po zidovima i ostala sranja ne znaci da su svi kohortasi izmanipulirani desnicari,a ti si ocito iskomplekirani nazovi gradanin pa volis serendat okolo,fraeru mani se ćorava posla...

okani se ti ćorava posla i seri nekom drugom,jesi ti sad mene razumio?
gdje sam ja to srao o kohorti? u kojim to temama? očito si se malo zajebao,mudri...

Skoči u forum: