Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
pumpkin

Ukupno postova: 978
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.09.2008. 12:01 
Naslov:  Re: Nastavak teme o narodnjacima (sad ih je dvije)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

II stanica je napisao/la :
pumpkin je napisao/la :
Sviđalo se to nekome ili ne, one očigledno nisu u stanju shvatiti što rade. Ne radi se tu ni o tome da li će netko pokazivati javno svoje guzice i sise, žalosno je što je to dijete uništeno u svojoj glavi, i kao osoba, to je tragedija u cijeloj priči. Ne radi se o tome da su one kojima je to nepojmljivo, kako je netko to gore naveo, ljubomorne ili glupe, što vjeruju da postoje još neke kvalitete koje čovjek/žena mora imati osim guzica i sisa. Postoji i nešto što se zove nekakvo samopoštovanje, toj ženskoj nije vjerojatno nikada palo na pamet, ili joj mama i tata nisu rekli, da je možda stvorena za nešto bolje nego da bude nečiji pisoar, kanta za smeće, wc školjka, što god. Njoj godi pažnja koju izaziva, ali ne razmišlja dalje od toga. Mislim da bi se s njenim roditeljima puno toga moglo popričati, isto kao i s njom.
Po nekim komentarima ovdje ispadne da su žene koje se ne žele tako ponašati licemjeri, kukavice, gabori, itd, ako ne žele pokazivati javno svoje pi..ke i sise, i ako ne daju svakoj budali da isprazni jaja u njih za jedno pivo.

Sva sreća da im vi pomažete obajvljujući ovdje njihove slike, imena, godine i sve ostalo...Daj odjebite i vi i vaš moral...MRŠ!

Ovo je moj zadnji post i jedini ozbiljan.

Moj odgovor na ovaj post je obrisan.

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.09.2008. 20:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bar nisi dobila žuti

Skoči u forum: