ja svojom biJoenergijom koljem piliće i do 5 metara udaljenosti a mogu i očima samo uperim oko i kažem bzzzzt i ode pile u tri pičke materine a rekli su mi jedared da sam čudo od deteta ko stefan milenković wunderkind, pomičem stvari i to ne samo rukama i nogama i očima i mislima i ušima i svime, naučio sam upravljat svojim snovima pa se nekad zapitam da li je ovo sve samo san ili sam ja stvarno toliko moćan, nekad i dižem aute onako iz zajebancije a za tmurnoga vremena šibaju mi munje iz ruku i to u svim smjerovima, al time se ne dičim, to mi nije nešt, ne smijem dirat žene kad je nevrijeme desilo se par puta da sam ih spaliJo načisto, i aj sad ti dokaži nekom da nis ti jebga, super je ta biJoenergija kažem ti ja, baba lepa isto ima zanat rekla mi da ću jednom da bidnem najboljši biJoenergičar na ovim prostorima, biću jači i moćniji čak i od vidovitog milana a kad mi dođe na megdan ima da ga spalim sve će da se puši, i onda ću da zasjednem pod najveću bukvu u ladovinu i otvorit ću si ladno pivo, jesam napomenuo da biJoenergijom svojom mogu i ladit stvari, pa da, a kad srknem pipkana onda ću si ispeć janje dva tri pa ću sve da vas zovem na raspašoj ima da pijemo ladnog piva i jedemo vrele janjećine pa neće nam bit kraja
aj živli