Senna M - Beba, Senna M - Indijanac, Velina - Sherry Sherry, Minea - Good Boy, Kasandra - Kazna, Simplicija - Kapaljka i što više tog predivnog zvuka hrvatskog densa 90-ih!
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow!
cane je napisao/la:
Senna M - Beba, Senna M - Indijanac, Velina - Sherry Sherry, Minea - Good Boy, Kasandra - Kazna, Simplicija - Kapaljka i što više tog predivnog zvuka hrvatskog densa 90-ih!
a kako ti samo znas sve te nazive, mozda ti to stvarno krisom slusas kod kuce, lol
cane je napisao/la:
a kako ti samo znas sve te nazive, mozda ti to stvarno krisom slusas kod kuce, lol
pa kad je već "na poslu" prisiljen slušati neki rock i ostala smeća, može bar kod kuće malo za dušu...
stvarno. ne znam ni ja...možda je čovjek nostalgičan pa to htio čuti...
eto, ja bih npr. vrlo rado čula kasandrinu mega uspješnicu "Nisi ti jedini na svijetu" - kad čujem ono "meni treba čovjek, meni treba men, k'o od stijene da je odvaljen..." već imam sliku kršnog momka s brčinama i sva sam...uf...
Ja samo mislim da smo dovoljno odrasli da se ne stidimo onoga što se slušalo prije 15 godina. Onda je bilo smiješno a sad je još smiješnije. Na trash glazbu se ljudi najviše razvale. Al eto ispao sam neozbiljan i prebačen u offtopic?! Iako moj post nikako ne može bit offtopic kad sam ja napisao ono što mislim da bi trebali puštati i što bi moglo rasplesat rulju.
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow!
cane je napisao/la :
Ja samo mislim da smo dovoljno odrasli da se ne stidimo onoga što se slušalo prije 15 godina. Onda je bilo smiješno a sad je još smiješnije. Na trash glazbu se ljudi najviše razvale. Al eto ispao sam neozbiljan i prebačen u offtopic?! Iako moj post nikako ne može bit offtopic kad sam ja napisao ono što mislim da bi trebali puštati i što bi moglo rasplesat rulju.
ma, niš se ti, cane, ne sekiraj!
i ja bih zaista voljela čuti te pjesme, kad to čujem sva sam neka nostalgična i osjećam se 15godina mlađom i to mi je jaaako dobro!
a da je zajebancija na te stvari najbolja - najbolja je!
a tu stvar od Kasandre sam obožavala!
i ozboljno mislim da ovo nije trebalo u offtopic!