Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
codar

Ukupno postova: 64
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.04.2008. 13:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bazooka_joe je napisao/la:
El-Fatih je napisao/la:
Ej bazuka, moram te malo pobiti, ali nemos se ljutiti.....naime tehnologija i to ona napredna uvijek se moze koristiti u vojne svrhe i ona se kao takva koristi prvo u vojsci pa onda nakon 30 god u civilne svrhe.....Recimo sonicni topovi za vrijeme 2 svjetskog rata, pa mlazni avioni mesersmit(nemam pojma kak se pise, al neka).....sve se to koristilo u vojsci. Google earth, se koristio u spijunazi prije nekih 30-40 god...

Sonični topovi u vrijeme 2. Svjetskog rata? Kakvi su to topovi? Na koji princip rade? Jel' znaš ti o čemu pričaš? Herbertov Dune nije 2. Svjetski rat, to je roman! Smile
Mlazni motori puno su stariji od zrakoplova Me262 i nisu razvijani (barem ne prvotno) pod ugovorom sa vojskom niti za vojsku. Google Earth prije 30 godina? My, my, a ja za google prvi puta čuo tamo 99'...

El-Fatih je napisao/la:
Ajmo kupit F16 avion 40 god star za male pare.....pa cemo onda kroz 30 god za rezervne djelove placat 3x vrijednosti novog aviona......ma dajte ljudi otvorite oci....

Ovo je ok argument. 100% istina. Ja sam za Mig29 Smile

El-Fatih je napisao/la:
Ameri fino grade baze po svijetu tako da u roku pol dana mogu zauzeti neku banana drzavu, dok kinezi rade mudro.....rasprsuju svoje ljude, zauzimaju zemlje kinsekim ducanima, kopiranom tehnologijom po niyim cijenama....e pa sad...ko je tu u prednosti.
Jos sam jednu stvar zaboravio......ameri sa svojim ljudima popunjavaju baze po europi, a ostale clanice NATO saveza popunjavaju baze po kriznim zaristima.....hmmmm

Ne zaboravi, svugdje konce vuku reptili iz niže 4. dimenzije!

codar je napisao/la:
bazooka joe- malo si netolerantan,ovo je forum,znaci da svatko ima pravo na svoje misljenje ma kakvo god bilo,a tvoje je da to uvazis ili ne, a ne da pobijas netocnim tvrdnjama ili vrijdjas...

1. Odgovarat ću kako hoću i kome hoću svojim (sebi svojstvenim) stilom. Neću nikada biti poput tebe, klona debila koji trkeljajući o toleranciji idu silom pokušati uvesti nekakvu nespecificiranu debilnu 'don't be evil' cenzuru.
2. Koje su od mojih tvrdnji netočne? Hoće li meni netko objasniti više koje od mojih tvrdnji su netočne? AFAIK Indija, Rusija i Kina nisu članice NATO-a. Pitaj strane investitore kolike se pare slijevaju tamo.

ma sve ok,ja postujem tvoje razmisljanje,ali ga ne uvazavam..
btw,nisam ti nijednom rekao da si debil,cemu to???
lako biti frajer iza nick namea i prodavat pamet koj si ukucao u googlu i sad kao kontas svjetsku politiku.koji smiijeh.

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.04.2008. 13:25 
Naslov:  

codar je napisao/la:
ma sve ok,ja postujem tvoje razmisljanje,ali ga ne uvazavam..
btw,nisam ti nijednom rekao da si debil,cemu to???
lako biti frajer iza nick namea i prodavat pamet koj si ukucao u googlu i sad kao kontas svjetsku politiku.koji smiijeh.

Prihvatit ću tvoje odbijanje argumentacije kao EOD i zaključak: nemaš pojma zašto si ušao u ovu diskusiju. Piemaj wendy da ju, jebiga, nisi uspio viteški isukati iz govana. Sve ostalo je OT. Okej, reći ću da barem znam tražiti po tom gugletu i bar znam o čemu pričam. Potraži i ti, silno ti znanje leži na dohvat ruke, a ti ga kategorički odbijaš. Ako pitaš mene - to je smrtni grijeh.

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
codar

Post Postano: 01.04.2008. 14:03 
Naslov:  

ajde ti kategoricki odjebi u skokovima na zagreb online,mozda tamo budes neki intelektualni guru koji drzi sve informacije u svojoj glavi.ja bar imam opcu kulturu pa nemoram traziti po guglu,jer sam isao u skolu za razliku od tebe.
pa da sad vise nebudemo OT sve daljnje odgovore uputi na PM jer se ljudima neda slusati prepucavanja.

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.04.2008. 6:10 
Naslov:  

codar je napisao/la:
ajde ti kategoricki odjebi u skokovima na zagreb online,mozda tamo budes neki intelektualni guru koji drzi sve informacije u svojoj glavi.ja bar imam opcu kulturu pa nemoram traziti po guglu,jer sam isao u skolu za razliku od tebe.

Very Happy Eto vidiš, sad si baš netolerantan! Kakve veze ima to što ja živim u zg-u? Ili to možda samo slavonija ulazi u NATO?
A kak' to ta opća kultura, a, oš me naučit da i ja budem kulturan pa da ne guglam više, a, a? osijek031.com smile

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
codar

Post Postano: 02.04.2008. 8:48 
Naslov:  

ne, a ti?ma da?aj bog.kak znas?

Ukupno postova: 1104
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.04.2008. 9:40 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la :
Piemaj wendy da ju, jebiga, nisi uspio viteški isukati iz govana.

osijek031.com smile neću se više igrat s vama! Vi ste zli.

Skoči u forum: