Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
marrai

Ukupno postova: 1127
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.03.2008. 10:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dovoljno samo pročitati tako pompozan naslov i da kliknem na sex,libido pohota,tamo bar ima realnijih tema Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cole_os

Ukupno postova: 36
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.03.2008. 10:53 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la:
ruger je napisao/la:
W.M. Felt je napisao/la :
Brada je napisao/la:
Ne misle svi da trebaju radit na Wall Street-u i Vrhovnim sudovima, ali isto tako nisu utrošili 16 godina školovanja, rada i truda, kako god ti to smatrao jednostavim, da bi radili posao za trogodišnju trgovačku školu, tj. biti blagajnik u trgovini. to je kao da kažeš da netko sa elektrotehnike ili strojarstva treba biti serviser fotokopirki ili računala, to je van svake pameti! ja sam radio od bauštele do konobarenja i jako dobro znam što znači raditi i zaraditi, i zato sam završio faks da nebi cijeli život crnčio za neku crkavicu.
i na kraju ako se smije znat što si ti tako pametan završio i radiš li u struci ili si poslušao sam svoj savjet pa prihvatio posao daleko ispod svog obrazovanja?

Naravno, karikirao sam. Ne misli svatko. Ne misli uopće, neki nisu ni sposobni racionalno misliti. No nisi me shvatio. Ne kažem da netko treba studirati da bi bio trgovac, nego da ako je već studirao, a da pritom nije ni 2 sekunde razmišljao gdje će se zaposliti, pa se ni ne može zaposliti u struci, treba raditi bilo što, umjesto da glavinja po ulici i hvata se za glavu zašto ga nitko ne zaposli, kad je tako izvrstan i obrazovan kadar. Rad je na tržištu, to smo htjeli, zar ne? Stoga, vječnog studenta sa prosjekom ocjena 2 sa ekonomskog ili pravnog fakulteta mjesto trgovca je premija, ako se već ne može sam zaposliti.

ruger je napisao/la:
Hahahahah, kontam da bi i suce i brokere trebalo oterat da rade u trgovački centar. Odma mogu davati i savjete kolki je "oportunitetni trošak" ako kupite gaće ili kako izbječi odgovornost za evikciju istih.
Jebote ovakve spike ima samo u Osijeku. Lumpenproletarijat se informatizuje!
Svi smo jednaki. Ko ne radi ne treba ni da jede. Radnici, seljaci i poštena inteligencija.. truć, truć

Ne, ovakve spike ima gdje god hoćeš. Malo si pobrkao lončiće, kult rada nije komunjarska izmišljotina. Kreni od početka, Max Weber - Protestantska etika i duh kapitalizma, i onda samo čitati i čitati. Nisi valjda završio Pravo ili Ekonomiju? Ako jesi, ili to studiraš, već si sve to trebao znati. No to je već druga priča.

Weber nije početak "Protestantska etika "1904., " Das Kapital " 1867. Ti kreni od "Pirga", "Nikoletine Bursača", i albuma sa sličicama "Otpisani" i "Partizanska eskadrila" Jel ti studiraš kurcologiju? Al to je već priča za neuke besposlene bezveznjake koji seru o šljaci i prodaju pamet...

Ha, ha, hoćeš reći da si pročitao Kapital? To su u stanju samo mazohisti ili partijski dodvornici. Uostalom, to nije početak na koji sam ja mislio. Nemoj se uzrujavati, ako si hrvatski pravnik ili ekonomist, to ne znači da si po definiciji manjkav, samo imaš veliki zaostatak za nadoknaditi. No nisi ti kriv, kriv je program. Da ne odem predaleko, vratit ću se na osnovnu misao - sramota je ne raditi, ako imaš mogućnost. Bilo kakav rad je za pohvalu. Uostalom, ako nisi žensko, samo pamet i možeš prodavati.

meni se čini da ti ovdje najviše prodaješ pamet...a i barataš sa krivim informacijama, tako da ti to nije baš za pohvalu

Ukupno postova: 1127
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.03.2008. 10:55 
Naslov:  

Zadnju rečenicu gospodina M.Felta bolje ne komentirati(a tako bih mu sasula,samo neću si kvariti divan dan...),zagarantiran je off t. od 15 str. Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: