Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Završavaju se pripreme za proslavu Uskrsa u ZOO parku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Goran Flauder
Ukupno postova: 195
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2008. 12:39 
Naslov:  Završavaju se pripreme za proslavu Uskrsa u ZOO parku
Od 23.03.2008. 10:00 do 24.03.2008. 10:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Novouređeni ZOO park u sklopu istoimenog hotela i ZOO vrta, na kojem se obavljaju završni radovi, u četvrtak će u 11 sati posjetiti povjerenica Vlade RH za grad Osijek, Danijela Lovoković sa suradnicima. Park se prostire na 7.500 četvornih metara, a opasuje ga 450 metara žičane ograde visine 50 cm sa 420 posađenih sadnica smaragdica. U parku je posađeno deset srebrnih omorika i 6.000 kvadrata trave.

Na toj je parceli i „ZOO-land“, dječje igralište veličine tisuću kvadrata sa spravama iz programa „džungla“, postavljene su tri sjenice i dvije terase. Ona na istočnoj strani kapaciteta je 200 sjedećih mjesta, a druga na južnoj strani, na šetnici, raspolaže s 50-tak mjesta. Završava se parkirališni prostor s novih 130 mjesta za automobile. Uređen je i okoliš parka, te je posađeno 70 sadnica tuja i 20 vrba, pa je već gotovo sve spremno za proslavu Uskrsa na lijevoj obali Drave.

U programu proslave predviđena je predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića i razne igraonice. Djeci će se dijeliti sokovi i kinder jaja, pripremljeno je nekoliko tisuća simboličnih poklona, a u „ZOO-landu“ – u zatvorenom prostoru bivše slonare – postavit će se kola sa zečevima, pilićima i pačićima. Program će trajati od 10 do 17 sati, a organizator je osječka agencija Koncert.

Prijevoz preko Drave upravo obnovljenom kompom i ove godine bit će besplatan, a na uskrsni ponedjeljak besplatan će biti i ulaz u ZOO vrt. Kao i prošle godine, očekuje se više tisuća posjetitelja, zbog čega će red održavati djelatnici Prve policijske postaje.

Piše: Goran Flauder
Foto: kcimer

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
malecka

Ukupno postova: 1383
Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.03.2008. 15:25 
Naslov:  

awww... znam da nisam klinka al možda odem...

MacaPapucharica

Ukupno postova: 3162
Post Postano: 19.03.2008. 16:57 
Naslov:  

hihi, eto nešto za mene Smile
još da bude lijepo vrijeme...

Ukupno postova: 2694
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.03.2008. 16:58 
Naslov:  

suncetijebem... sjećam se tog cirkusa prije dvije-tri godine kad su roditelji mažnjavali male zečeve i nosili ih doma da se njihovi mali kreteni igraju s njima, za tjedan dana puni kontejneri bili krepane mini-zečetine.

Goran Flauder je napisao/la: Kao i prošle godine, očekuje se više tisuća posjetitelja, zbog čega će red održavati djelatnici Prve policijske postaje.

a ovo najbolje govori o tome kakva smo stoka, nemoš ni otić vidit zeku i pile da neki kreten ne pravi sranja

Ukupno postova: 3162
Post Postano: 19.03.2008. 17:05 
Naslov:  

gaap je napisao/la :
suncetijebem... sjećam se tog cirkusa prije dvije-tri godine kad su roditelji mažnjavali male zečeve i nosili ih doma da se njihovi mali kreteni igraju s njima, za tjedan dana puni kontejneri bili krepane mini-zečetine.

ne mislim da lažeš, ali stvarno???
pa to je grozno!!!

gaap

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 19.03.2008. 17:09 
Naslov:  

istina, osobno sam jebao majku svom poznaniku koji se hvalio i kao izgovor naveo "pa svi su uzimali, a moj Luka plakao da bi i on zeku". i taj je zeko bio na balkonu jedno pet dana, nije htio jesti, a i mali retoš Luka je nekoliko puta "slučajno" sjeo na zeca pa je zeki postalo loše i izašlo mu je nešto na usta.

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 19.03.2008. 17:36 
Naslov:  

gaap je napisao/la:
istina, osobno sam jebao majku svom poznaniku koji se hvalio i kao izgovor naveo "pa svi su uzimali, a moj Luka plakao da bi i on zeku". i taj je zeko bio na balkonu jedno pet dana, nije htio jesti, a i mali retoš Luka je nekoliko puta "slučajno" sjeo na zeca pa je zeki postalo loše i izašlo mu je nešto na usta.

streljat!

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 19.03.2008. 17:42 
Naslov:  

Da, čini mi se da su tada i zasadili cvijeće na promenadi, pa su se babe vraćale kući punih ruku. Šetam promenadom, a babetine trče sa cvijećem! Da sam imao Kalašnjikov, bilo bi gulaša.

Goran54
Ukupno postova: 22
Post Postano: 20.03.2008. 1:42 
Naslov:  

E svaka čast Gaap,.Stvarno ljudi nisu normalni tj.roditelji koji to rade.Nisu djeca kriva, čast
iznimkama

pumpkin

Ukupno postova: 978
Post Postano: 20.03.2008. 7:32 
Naslov:  Re: Završavaju se pripreme za proslavu Uskrsa u ZOO parku

Jedan od razloga zašto sam počela izbjegavati ovakve događaje u gradu, radije odem kad nema gužvi i kretena svih uzrasta... Takve me stvari naživciraju, užas... Ne može se ništa, baš ništa lijepog i pozitivnog događati u ovom gradu, a da kreteni to ne rasture. I onda kukaju kako je ovaj grad koma... Na prisilni rad ih treba strpati, gamad.

Ukupno postova: 820
Post Postano: 20.03.2008. 7:40 
Naslov:  

Strašno..

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 20.03.2008. 7:45 
Naslov:  

odvratno
iskreno trebalo bi roditelje strijelati koji kupuju zeke, pačiće i piliće za svoju dječicu koja ih malo pomaze pa pilence zaspe

SVI SMO MI VUCO
wendy

Ukupno postova: 1104
Post Postano: 21.03.2008. 12:58 
Naslov:  

Prije par dana sjedim na promenadi klupi, gotovo da drijemam, načale preko nosa, zatvorila oči... Kad odjednom neka gužva, i to oko moje glave. Progledam i imam što vidjeti: dvije babe nonšalantno čupaju cvijeće. Bez imalo srama. Nisu one krale, one su samo to izuzele i ponijele kući.

Ukupno postova: 835
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 21.03.2008. 23:16 
Naslov:  

mogo bih na ovu temu puno toga reci ... ono lani je bila koma. Bio sam tamo "sluzbeno" i to je bila katastrofa, babe su se penjale po pozornici da uzmu kinderjaje za svog unuka, ljudi su masovno htjeli iza pozornice uzimati bombone, rekvizitu od kazalista itd... strasno

no jos vise me zapanilio kad je prije cirka godinu dana u Dj. kazalistu bila predstava u slobodnoj prodaji i sad s roditeljima dosla djeca... poslije prestave kad su se svijetla pogasila, ostalo par djece na pozornici i dolaze vrli roditelji i kazu djeci "IDITE SI UZET JAJA IZ PREDSTAVE DA IMATE ZA KODKUCE SE S CIME IGRATI" zamislite vi to, koji balkanizam ljudima unistiti predstavu, pa kud taj svijet ide kad se u kazaliste vise neide gledati predstava vec krasti rekvizitu??? ljudi koji su to vidjeli i culi na svoje oci ostali su zaprepasteni

Ukupno postova: 204
Post Postano: 21.03.2008. 23:47 
Naslov:  Re: Završavaju se pripreme za proslavu Uskrsa u ZOO parku

O, jadne zeke. OO Stoka ljudska, otici cu tamo i ko bude zeku gnjavio dobit ce letvom u glavu. Evil or Very Mad

Skoči u forum: