Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic #161

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
perun
Ukupno postova: 5
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.01.2008. 16:22 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

8 je napisao/la:
Evo, da se i ja nadovežem:

Ja sam imao tri bake. Jednu je ubila struja jer joj nikako nisam mogao zabraniti da se kupa i fenira, drugu je pokupio Simplon-Express, a trecu je tata usmrtio šakom.
Od svih pogibija u mojoj familiji, opisat ću vam posljednju, možda netko nešto i nauči.
Moj djed je bio protestant i slijepo je slijedio nauk Martina Luthera. Što će reći da je preko svake mjere volio vino, žene i pjesmu. Moja baka nije bila toliko pobožna, pa ga je odlučila ostaviti. Mom se tati srce razderalo napola te je otada oglušio i obnevidio, a slabije i piše po forumu.
On je od bijesa i mržnje prema svojoj majci uzeo šaku patrona, koje je djed čuvao još od prije onog rata, i krišom ih ubacio u kaloreks peć dok je baka spravljala japrak. U datom momentu, kad se streljivo već bijaše do usijanja ugrijalo, grunu i šporet i baka i lonac. Japrak su susjedi donijeli na karmine.
To je priča o mojoj poginuloj baki. A bila je dobra žena, i kuhala izvrstan cigojner-free sapun, poznat diljem one monarhije.
Prika očigledno ima problema...Molim sve da se ne obaziru na njega, jer me podsjeća na Žirinovskog...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
perun
Ukupno postova: 5
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.01.2008. 16:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

DanicaV je napisao/la:
Eto, moje bake su umrle prije nego što sam se rodila, oba djeda kad sam bila mala, odnosno ne sjećam ih se.... ovdje se svi sjećaju i kućnih ljubimaca i stalno se vrti neki topic (hranim vrapce, ako se to ne računa pod kućne ljubimce), a ja ne znam kako je to imati baku i djeda. Svi u ulici u ih imali, pa kad je neka frka, istrče se svađati umjesto unučadi... a ti imaš ključić oko vrata umjesto bake i djede.
Kontam, ne može ti nedostajati pretjerano nešto što nikada nisi upoznao, ali kakva su vaša sjećanja, sadašnjost, koliko ste bogatiji zbog toga? Možda vam nekada idu na živce?
Ne znam.

Dobila sam ime po baki. Ali ona je umrla kad je mom tati bilo 5 godina.
Pokrenula si dobru temu, ne daj se Ines...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: