Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Imam jedan problem, sinoc sam se sekso u jako kasnim vecernjim satima.....pa me zanima da li je to u redu??? da li sam ja normalan??? jesam li ja bolestan???
Molim da iznesete vaša iskustva???
P.S. prodajem stare kucne antene po povoljnoj cijeni! |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nisi sinko, nisi... Hitno kod velečasnog Sudca da izbaci iz tebe tog đavla koji te muči... |
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
pa ne znam, iskreno sa moga stajališta ti jesi i nisi normalan, ja sam isto preko nekoliko puta seXo se u kasnim večernjim satima, al meni je lastan rekao da je to sve u redu, dok su mi u teenu napisali da sam trudan, tada nisam vjerovao njima ali sada znam da je to bilo sasvim u redu s moje strane, nakon toga me je cura napustila i ja jednostavno nisam znao šta bih sa sobom pa sam se navuko na 'eroin o kojemu sam biJo ovisan dugi niz godina, ali uz pomoć komune u kojoj sam izrađivao motokultivatore/kosilice/sušila za kosu izvukao sam se iz pakla droge i sada vodim zdrav društveni život uz redovite posjete psihijatru.Psihijatar mi je rekao da si kupim mačku, al sam joj glavu odgrizo, ne znam zašto, nekako me čudno pogledala i ja sam joj reko "šta oš, tiš meni" i pljas sljedeći trenutak mi je bilo žao, jako, znam da maca nije ni kriva ni dužna ali ja se jednostavno toga ne sjećam, i u takvim trenutcima se jednostavno ne mogu kontrolirati, reko psihijatar da sam "zamračio".
p.s. jesam li ja normalan, da li da otvorim novi topic, hm pitanje je sada |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Taj topic bi bio osvježenje nakon onih glupavih topica u ljubavi  |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
noob
Ukupno postova: 182 Spol:  Muško
|
P.S. prodajem stare kucne antene po povoljnoj cijeni!
|
vanjske ili sobne? |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
mene interesiraju te antene? kolka cijena, jel su na one zice ili krugove, kolko programa hvata... |
|
|
|
|
 |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol:  Muško
|
jesi jesi a red je dugacak |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby  |
|
|
 |
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Budući da te šleper jučer udario, pretpostavljam da imaš velikih problema  |
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ja ne bih rekla da si bas u redu, jer seks u jako kasnim vecernjim satima nikako ne valja...ja bi ti preporucila ako ikako mozes, odi se posavjetovati sa slijedecim institucijama:
1. crkva: zatrazi pokajanje jer seks u jako kasno vecernjim satima jest svakako grijeh
2. psihijatrija: reci sto te muci, jer svi znamo da je seks u jako kasnim vecernjim satima nesto apsolutno cudno i nenormalno
3. pronadji uciteljicu iz svoje osnovne skole i reci joj sto si uradio, puno toga se zapravo skriva iza onoga sto su te naucili pod satovima biologije
4. kad si vec u osnovnoj skoli, potrazi i pedagogicu, sigurno ima nesto i u tome sto ti ona moze reci
5. ginekologija: neka ti daju tabletu za dan poslije, tko zna - mozda si stvarno trudan
6. u svakom slucaju, dobro je sto si to podijelio s nama, ne brini - mi ti mozemo pomoci...lastanu ne vjeruj nista, prevario me par puta s tim svojim savjetima...
PS: ako uzmem antene naveliko, koliko popust ima na veleprodaju? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
 |
|