Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječanin koji je preporodio Olimpiju mogao bi preuzeti Osijek: Barišić donosi stabilnost i milijunske transfere

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 71934
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2025. 12:24 
Naslov:  Osječanin koji je preporodio Olimpiju mogao bi preuzeti Osijek: Barišić donosi stabilnost i milijuns
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Igor Barišić, Osječanin koji je posljednje četiri godine vodio potpunu transformaciju slovenske Olimpije, ozbiljno se spominje kao novi čovjek na čelu NK Osijeka. Pod njegovim je vodstvom Olimpija iz financijskog minusa od 25 milijuna eura došla do rekordnih prihoda, europskih natjecanja i najvećeg transfera u povijesti slovenskog nogometa. Klub je u tom razdoblju uprihodio oko 10 milijuna eura od prodaje igrača, uključujući i 5,5 milijuna eura za Raula Florucza.

U trenutku kada Osijek luta bez rezultata i mijenja trenere kao na traci, Barišić se nameće kao potencijalni čovjek koji bi mogao donijeti stabilnost i preporod kakav navijači godinama čekaju, doznaje Večernji list.

Tko je zapravo Igor Barišić, Nijemac ili Hrvat?
- Pola-pola, rekao bih. Rođeni sam Slavonac, iz Osijeka, obitelj mi živi u Njemačkoj, tata, mama i sestra žive u Osijeku. Imam hrvatsku putovnicu, ali razmišljam na njemački način, rekao je Barišić za Večernji list.

Foto: Osijek031.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: