Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Pocetak nove teme, nastavak na: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=4832#4832
desperadosx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A jel ti se sviđa feeling kad te zaboli aršloh poslije tektonca i onda sjedneš na nešto hladno,a ono sve ti bridi guzica,a ti si sve negativno prije izbacio iz sebe--kontrast hladne i prazne utrobe i uzavrelog i napupčenog š____a.
|
To mi je grozno. Mrzim kada me supcic bridi. Zapravo, mrzim i supcane lijane. Ne mozes ih brijati i sjeckati, jer te onda svrbi na svaki pokret, a znaju toliko narasti da vuces Striborovu bradu za sobom.
Cure, kako se vi rjesavate dlakavih tvorevina s prkna? Sto konkretnije, samo bez koristenja voska i tih djidja, jer ovdje govorimo o MegaLijanama, a ne nekim klicama...
Moglo bi ovo kao novi topic... hehe... evo ga... |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nisam ni sumnjao da je desperadox analni tip. |
|
|
|
|
|
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Cure, kako se vi rjesavate dlakavih tvorevina s prkna? Sto konkretnije, samo bez koristenja voska i tih djidja, jer ovdje govorimo o MegaLijanama, a ne nekim klicama.....
|
e pa ak' os bezbolno i ucinkovito tj. dugotrajno, pa brate ne ide bez voska....
a jeste vi muski mimoze sto se toga tice |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
i nama su oči suzne i poveće, ali jebiga....to je jednom u tri mjeseca ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
William H. Bonney
|
@leteći bravo, ko bi reko da će lako priznat da imaju dlakave guzice i da to mrljaju toplim voskom. |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Voskom se čupa....ne mrlja....pojma nemaš... |
|
|
|
|
William H. Bonney
|
da? a kolko voska treba za prosječno slavonsko žensko dupe? |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Gemi
|
ali bar nisu srneće noge i srneće genitalije ;-) |
|
|
|
|
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol: Žensko
|
@gemi treba njih navoskirati, pa onda ne bi oni tako pricali, jel da ;-).... kazem ja MIMOZE!!!! |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
podigneš kredit, odeš u kozmetički salon i uživaš dok ti teta laserom spaljuje zločeste dlake za samo 1600 kn po tretmanu (a treba ti sigurno bar 5-6). No to se radi jednom u životu ,ako nemaš preagresivne hormone, i ondak vječno uživaš u glatkoj guzi. |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Gemi
|
To je, draga, preradikalno...o cijeni neću...
Ja sam ipak za vosak. A nase guze ni nisu toliko dlakave...
Btw. Nisam za glatko musko dupe i metroseksualce. |
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
što ja znam što on preferira. pitao je samo za načine riješavanja dlakavog problema, pa ga htjedoh uputiti i u tu radikalnu soluciju.
grudi bez silikona, muške guze s malo dlaka - prirodno je najbolje |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Leteci mungos
|
@D, krivo si skontala, dupe je jedno, prkno je nesto drugo. Nisam pitao za uklanjanje dlacica s guze, nego lijana s prkna. Probaj si zamisliti dupe, koje ni pored sve svoje prtjatosti ne uspije zastiti supcic, vec na otvorenom zraku osjeti i najslabiji lahor sto prostorom struji. A za ve su krive antene-lijane. Kao da sezu ka svjetlosti.
Gledao sam, nisu zelene, phew! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
|
@chiara, daj me nemoj zekati da ti odes u kozmeticki i da ti riba prkno namaze toplim voskom (nice feel), pa onda lijepi one trake i povlaci sve sto se nalazi oko nulte tocke - sto dlaka, sto uginulih stanica, sto ostatak kojecega, sto bojim_se_i_pitati cega svega ne... ;-) ??!?
Auuu, ako trpite da vam netko dere supcic samo da biste bile ljepse kad vas netko obljubljuje doggy style, e, onda svaka cast! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|