Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Marijana Bošnjak nova direktorica Kinematografa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
DanicaV

Ukupno postova: 4765
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.10.2007. 12:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@muvifrik,

evo recimo idem više od 7-8 puta u kino. samo kad je bila revizija azijskog filma, išla sam 5 dana zaredom u kino.
ali neću ići u kino gledati budalaštine.
internet stranica kina sigurno neće povećati broj posjetitelja. na svim mogućim portalima imamo najave kino programa, znači dovoljna je dobra suradnja s lokalnim portalima.

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 25.10.2007. 12:47 
Naslov:  

da, skuplji ulaz ... ali imaju jako dobar marketing i ogroman prostor u kojem se stalno nesto dogadja.

neces pokisnuti, imas besplatno parkiranje u garazi, veliki izbor filmova, trgovine, kafice ...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leon
Admin

Ukupno postova: 4122
Post Postano: 25.10.2007. 12:54 
Naslov:  

DanicaV je napisao/la: na svim mogućim portalima imamo najave kino programa, znači dovoljna je dobra suradnja s lokalnim portalima.

Sto se tice portala Osijek031.com, nadam se da ce nova direktorica dostavljati program (cim se kreira) i opise filmova na mail redakcije (redakcija *at* osijek031 *tocka* com) u elektronickom obliku.

muvifrik

Ukupno postova: 878
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2007. 13:43 
Naslov:  

@DanicaV,

ako se dobro osmisli web, vizualno i sadržajno, i ako na njemu možemo naći vijesti, kupit karte online, recenzije, forum, možda prodaja filmskih plakata, itd, ljudi će biti zainteresiraniji što se događa u kinu, i oko njega. Nemoj misliti da i ja idem gledati budalaštine. Naravno, korekcije u ponudi definitivno treba napraviti. Mislim da definitivno treba staviti naglasak na mlađu populaciju i u njih usaditi naviku odlaska u kino, gdje će se nešto zanimljivo događati i prije same projekcije, pogotovo ako je film koji idu gledati animirani. To će im više ostati u sjećanju, nego da odu u videoteku i vuku mamu-tatu za rukav za crtić u dvd omotu.

DanicaV

Ukupno postova: 4765
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.10.2007. 14:00 
Naslov:  

vidim po nicku "muvifrik" da si filmofil.
sve je to super, ali u ovom trenutku je osmišljavanje web-a najnebitnija stvar, po mom mišljenju.
ima previše drugih problema-
što se tiče populacije, svakako je potrebno vratiti ljude u kino, ali mislim da se u kino trebaju vratiti i generacije koje su već imale naviku gledanja filmova u kinima.
nismo mi baš NewYork pa da ne možemo otići do kina i stati u red, pa fino kupiti kartu (ima i u tome čari). treba imati u vidu da nemamo baš prevelik % populacije koji se koristi net-om, a ciljna skupina za kino je punoooo veća.
net populacija već ima svoje ustaljene stranice za čitanje recenzija, pa i na osijek031 uvijek bude link na kojem možemo saznati o filmu.

što god mi razglabali, bitno da Osijek zadrži bar ova dva preostala kina i da se repertoar poboljša, jer bez toga....

p.s.
u Zagrebu je trenutno filmski festival. bilo bi super da bude neka retrospektivica i u Osijeku, da vidimo bar dio filmova. kao poklon od nove direktorice.

Ukupno postova: 348
Post Postano: 25.10.2007. 17:31 
Naslov:  

ja sam uvjeren da kinu ne treba web stranica jer se nikad ne raspitujem o filmu, po naslovu odlucim idem li ili ne....a sto igra i onako pogledam na os031 !!!!!!!! (admin ocu kikirikija) ili se lagano prosetam do onih panoa eto toliko da u mraku nabadam sto pise
e da, panoe bi mogli osvjetlit

gamba
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.10.2007. 2:16 
Naslov:  Re: Marijana Bošnjak nova direktorica Kinematografa

nisam u kino krocio 2 godine, ni ne namjeravam ici uskoro!!! a mislim da nije u tome fora da ja ne zelim ici nego jednostavno ponuda ne opravdava cijenu!

Deez

Ukupno postova: 414
Post Postano: 28.10.2007. 14:29 
Naslov:  

DanicaV je napisao/la:
@SmokeY,
kakvi redovi u kinu, pa kad idem u kino, prebrojavaju nas da vidimo jel dosta ulaznica prodano da bi projekcije uopće bilo.

hehehehe, istina...

Ukupno postova: 37
Post Postano: 29.01.2008. 15:25 
Naslov:  

gamba je napisao/la:
nisam u kino krocio 2 godine, ni ne namjeravam ici uskoro!!! a mislim da nije u tome fora da ja ne zelim ici nego jednostavno ponuda ne opravdava cijenu!

Skoči u forum: